Két összekötő utat adott át vállalatunk Heves megyében

Több mint 4 kilométer utat újított fel az elmúlt hónapokban a HE-DO Kft. Selyp és Gyöngyöspata, illetve Selyp és Petőfibánya között. Az összekötő utak ünnepélyes átadását október 17-én tartották.

tovább

Háromszázezer forinttal támogatta a rákellenes liga gyöngyösi szervezetét a HE-DO B.Braun Gyöngyös

A Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlotta fel a CYEB Budakalász ellen október 6-án játszott meccsének teljes bevételét a HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Ifjú biatlonosok versenyét támogatta a HE-DO Kft.

Mátra Kupa – Nemzetközi Meghívásos Nyári Légpuskás Biatlon Országos Bajnokságot szervezett a HONVÉD-ZALKA SE egyesület szeptember végén Galyatetőn. A rendezvény egyik támogatója a HE-DO Kft. volt.

tovább

Derekas helytállás a NIF Kupán: Egy győzelem és egy döntetlen sem volt elég a továbbjutáshoz

Céges focicsapattal indult el a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán és Családi Napon az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én.

tovább

HE-DO Családi Nap 2018

Idén is megrendeztük a már hagyománynak számító családi napunkat, melynek a Mátra-sástói Oxygen Adrenalin Park adott otthont. Az időjárásra szerencsére nem lehetett panasz, a dolgozók és családtagjaik egész nap ragyogó napsütést élvezhettek, így semmi nem állt a kalandok útjába.

tovább

Céges focicsapattal indul a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán

A VI. Infrastruktúra Kupa és Családi Napot rendezik meg az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én. Az esemény jó lehetőséget kínál egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

tovább

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A csapat hivatalos neve immár HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Emlékezetessé tettük kilenc kis teniszező nyári táborát Budaörsön

Hatalmas meglepetés ért kilenc lelkes gyerekteniszezőt a Budaörsi Teniszcentrum nyári táborában július 26-án: a gyerekek edzésére vállalatunk jóvoltából Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését.

tovább

Szuper aszfalton szuper új pályacsúcs a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen

Új pályacsúcs született a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen július 14-15-én. A magyar autósport legtradicionálisabb rendezvénye remek kikapcsolódást jelentett a családoknak, akik nagy számban látogattak ki az izgalmas megmérettetésre Parádsasvárra. A HE-DO Kft. segítségével 2016-ban megújult 24-es út minőségével minden versenyző elégedett volt.

tovább

Boldogság Rózsaszentmártonban: Két felújított utat adtunk át a térségben

„Mindig nagy öröm a HE-DO Kft-nek, amikor felújított utak átadóján vehet részt, hiszen egy út mindig összeköt két települést, azokat közelebb hozza egymáshoz, segítségével mélyülhet az ott élők összetartozásának érzése”

tovább

Superbrands díjas a HE-DO Kft.

Büszkén jelentjük be, hogy a HE-DO Kft. a 2018-as évben elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésre érdemes vállalatokat egy független szakértői bizottság választja ki. A díjat csak olyan márkák kaphatják meg, melyek az előző évben kiemelkedő sikereket értek el és ezen eredmények fenntartását biztosítják is. Magyarországon immár 12 éve van jelen a program, melynek […]

tovább

Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok a HE-DO Kft. támogatásával is

Idén ismét, immáron a 15. alkalommal kerül megrendezésre a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Mátrai Művészeti Napok keretében. A június 30. és július 8. között kilenc napon keresztül, kilenc helyszínen élvezhetik a kilátogatók a gasztronómiai különlegességeket a sokszínű programokat és a koncerteket. A HE-DO Kft. támogatása is segítette, hogy a Kékestetőre július 6-án ellátogathat a […]

tovább

Nagy sikerrel zajlott le a HE-DO Kft által támogatott 30. Squash Országos Bajnokság

Nagy sikerrel zajlott le a 30. Squash Országos Bajnokság Egerben, a Dobó téren. A rendezvény 4 napja alatt a város szívében nem csak a tenisz szerelmesei érezhették jól magukat, hiszen street food ételekkel, finom borokkal és családi programokkal is várták a kilátogatókat.

tovább

Kilencven perc alatt hódították meg a Kékest: Gratulálunk a HE-DO Kft. csúcsfutóinak!

Több mint kétezer sportember vágott neki szombat délelőtt a 21. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A HE-DO Kft. először indított saját csapatot ezen a versenyen.

tovább

A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni. A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

tovább

Fallabda fesztivál Egerben a Dobó téren!

A HE-DO Kft. által támogatott 30. Marshall – Országos Egyéni Squash Bajnokság keretén belül kerül megrendezésre az első Fallabda Fesztivál. Látványos mobil üvegpályával és lelátókkal várják a sport szerelmeseit Egerben, ahol az országos bajnokság legizgalmasabb küzdelmeit követhetik figyelemmel.

tovább

A hegyi szerpentinek száguldó cirkusza ismét Parádsasvárra érkezik!

A legendás 24-es úton, festői környezetben rendezik meg 2018. július 13-15-e között a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyt Parádsasvár és Galyatető között. A Magyarországon közel 100 éves tradícióval rendelkező autóverseny három napja az egész családnak remek kikapcsolódást jelenthet.

tovább

Modern eszközökkel növeli aszfaltgyártási kapacitását a HE-DO

Abasáron és Salgótarjában is új eszközöket telepít a vállalat egy GINOP pályázaton elnyert támogatásból, a fejlesztés az újrahasznosításban is előrelépést hoz.

tovább

Hónapokkal a határidő előtt adták át a 21-es út új szakaszait

Átadták 21-es főút négysávosított szakaszait Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszát. A Salgótarján gyorsabb elérését célzó gyorsforgalmi út a Colas, az EuroAszfalt és a HE-DO közös munkájának köszönhetően készült el.

tovább

Kézműves vásárral és koncertekkel várja a családokat vasárnap Kékestető

Alig kell már csupán néhányat aludnunk, hogy az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával kezdetét vegye az év egyik legjobban várt szakasza, a karácsonyi ünnepvárás és készülődés ideje. Hazánk legmagasabb pontja, Kékestető –csakúgy, mint nyolcadik éve minden decemberben – idén is különleges eseménnyel indítja advent első vasárnapján a várakozást.

tovább

Izgalmas akadályfutó verseny Kékestetőn

December 9-én másodjára is adott az alkalom az elszánt sportolók számára, hogy országunk legmagasabb pontjának sípályáit nem csupán lesiklásra, hanem a felfelé futásra is használhassák.

tovább

Ünnepeljük együtt az adventet a Kékesen!

Kézműves vásár, vicces karácsonyi kellékekkel való interaktív fotózás, koncertek, ünnepi áldás, örömtűz gyújtás és forralt bor: többek között ezekkel a színes programokkal várjuk Önt és kedves családját december 3-án vasárnap 10 órától a festői szépségű Kékes tetején levő Angyalok tisztásán ingyenes adventi rendezvényünkön.

tovább

Veresegyházon mérik össze erejüket Magyarország erős emberei

Az ország legerősebb embereit tömörítő Hungarian StrongMan Association és a Prémium Média & Sport Management Zrt. szervezésében október 28-án, szombaton kerül megrendezésre a HSMA Erősember Páros Országos Bajnokság – HE-DO Kupa 2017, melynek a HE-DO Kft. veresegyházi telephelye és a Veresegyházi Medveotthon adnak otthont.

tovább

Együtt a közúton, a versenypályán és a célban

A HE-DO Kft számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás, és ezen belül is különösen a sport támogatása. Mivel a technikai sportokhoz általában elengedhetetlen egy kiváló minőségű útburkolattal ellátott pálya, így magától adódik a párhuzam, hogy támogatóként jelen legyünk a 21. század sportágaiban is.

tovább

25 éve az építőipar szolgálatában a HE-DO Kft.

„Az Út, ami összeköt…” Nem véletlen, hogy ez a szlogenje, vagyis jelmondata a HE-DO Kft-nek, amit 25 évvel ezelőtt alapított a Dobróka család, vagyis Dobróka László, Dobróka Lászlóné és Dobróka Tamás. A kezdeti sok nehézség ellenére is mindvégig talpon maradt és mindvégig bizonyított a Heves megyei gyökerű, mai napig is családi tulajdonban lévő cég.

tovább

I. HE-DO CSALÁDI NAP

Társaságunk a közelgő 25. születésnapját ünneplendő események, nyitó rendezvényeként vidám családi programokkal várta a Hungaroringen a HE-DO Kft. alkalmazottait és családtagjait 2016.10.16-án. E jeles alkalmon képviseltette magát az összes telephely, így az abasári, a budapesti, a hejőpapi, a salgótarjáni és a veresegyházi is.

tovább