Hírek

Nagy sikerrel zajlott le a HE-DO Kft által támogatott 30. Squash Országos Bajnokság

Nagy sikerrel zajlott le a 30. Squash Országos Bajnokság Egerben, a Dobó téren. A rendezvény 4 napja alatt a város szívében nem csak a tenisz szerelmesei érezhették jól magukat, hiszen street food ételekkel, finom borokkal és családi programokkal is várták a kilátogatókat.

tovább

A terveknek megfelelően halad az M3-as új csomópontjának építése

A Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya csomópont kiépítését a HE-DO Kft. a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. végzi és a munkálatok jó ütemben haladnak.

tovább

Kilencven perc alatt hódították meg a Kékest: Gratulálunk a HE-DO Kft. csúcsfutóinak!

Több mint kétezer sportember vágott neki szombat délelőtt a 21. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A HE-DO Kft. először indított saját csapatot ezen a versenyen.

tovább

A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni. A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

tovább

Elkészült a 21-es út bátonyterenyei szakasza

Az ütemterv szerint halad a 21-es út Nógrád megyei szakaszainak építése a HE-DO Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a KM Építő Kft. kivitelezésében.

tovább

Fallabda fesztivál Egerben a Dobó téren!

A HE-DO Kft. által támogatott 30. Marshall – Országos Egyéni Squash Bajnokság keretén belül kerül megrendezésre az első Fallabda Fesztivál. Látványos mobil üvegpályával és lelátókkal várják a sport szerelmeseit Egerben, ahol az országos bajnokság legizgalmasabb küzdelmeit követhetik figyelemmel.

tovább

Megkezdte a Csömöri út felújítását a HE-DO

A BKK Zrt. megbízásából hajt végre közlekedésfejlesztést a HE-DO Rákosszentmihályon, a Csömöri út Körvasút sor és József utca közti szakaszán. A kivitelezés szerdán indult el.

tovább

A HE-DO is részt vesz a nógrádi útfelújításban

A KM Építő, a Swietelsky és a HE-DO együtt újítják fel az észak-magyarországi megye több útját is.

tovább

Budapest külvárosában fejleszt a HE-DO

A 26. kerületi Csömöri úton megújul a burkolat, jelzőlámpával lesz ellátva több kereszteződés, illetve a közvilágítást is korszerűsítik.

tovább

A hegyi szerpentinek száguldó cirkusza ismét Parádsasvárra érkezik!

A legendás 24-es úton, festői környezetben rendezik meg 2018. július 13-15-e között a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyt Parádsasvár és Galyatető között. A Magyarországon közel 100 éves tradícióval rendelkező autóverseny három napja az egész családnak remek kikapcsolódást jelenthet.

tovább