Média

A HE-DO Kft sajtómegjelenései

Szüreteljünk együtt a gyöngyösi kézilabdacsapattal!

 A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapata is fellép a pénteken kezdődő Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál első napján a gyöngyösi Fő téren felállított színpadon. Németh Tamás csapatkapitány, Urbán Egon és Gábori Máté jobbszélső mesélt a szőlőhöz és a borhoz fűződő viszonyáról. A részleteket ITT olvashatja el.    

tovább

Felújítás az M3-ason Hatvan és Gödöllő között

A HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. közösen korszerűsítik a Nyíregyháza felé vezető út 8 kilométeres szakaszát. Az autósok számára jó hír, hogy nem lesz forgalomzár a  kivitelezés ideje alatt. A főváros felé haladó forgalom a külső- és a leálló sávon, illetve a Nyíregyháza felé vezető oldalról átvezetett sávon zajlik majd. A szemben lévő […]

tovább

Elkészült az M25-ös út fejlesztésének első üteme

Adornaktálya határában átadták a heves megyei település elkerülését biztosító új utat, valamint az egri 252-es főút felújítását. Mindkét projekt  a Colas kivitelezésében, az M25-ös gyorsforgalmi út fejlesztésében valósult meg. Eger bekapcsolását a gyorsforgalmi hálózatba az M25-ös biztosítja majd, ami két ütemben épül majd ki a megyeszékhely és az M3-as között. Az északi ütemben Eger és […]

tovább

Névadó szponzor lett a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabda csapattal a HE-DO Kft. Így az NB I 2018/19-es idényétől a csapat megújult neve: HE-DO B.Braun Gyöngyös. „A HE-DO Kft. már hosszú évek óta támogatja az NB I-ben szereplő gyöngyösi férfi kézilabdacsapatot. A klub Gyöngyös egyetlen első osztályú csapata, amit ezentúl közösségépítő céllal egy […]

tovább

Megújítja Tiszafüred belvárosának útjait a HE-DO

Egy több mint 300 millió forintos beruházás keretén belül hat utca kap új csatornát és burkolatot Tiszafüred központjában. A kivitelezés során a HE-DO összesen 15,213 négyzetméternyi aszfaltburkolatot és 3023 folyóméternyi csapadékcsatornát épít meg. A feladatba beletartoznak még az irtási- és földmunkák, valamint az útburkolat, a bitumenes alap és a makadámburkolat elkészítése. A munkálatokban érintett útszakaszok […]

tovább

Generációváltás az építőiparban: hogyan látják a legnagyobbak?

A hazai építőipar cégvezetőinek életkora szinte garantálja, hogy a következő években sok vállalat szembesülni fog a generációváltás kérdésével. Az ágazat szereplőinek véleménye a témában pedig más és más. Általános mintának tűnik, hogy a cégekhez frissen érkező, pályakezdő fiataloknak már tapasztalt kollégák segítenek a beilleszkedésben és a szakmai tudás elmélyítésében. Ez a generációs különbségek áthidalásában is segít.

tovább

21 útfelújítás indul Borsodban és Hevesben

A HE-DO is részt vesz a 2,1 milliárd összértékű, észak-magyarországi útfelújításokban. Az összesen 21 részprojekttel bíró munkában érintett még a Colas, a KM és a Swietelsky is.

tovább

Zöldbe borul Eger központja

Idén több közösségi tér is felújításra kerül Egerben a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. A HE-DO Kft. és a Penta Kft. konzorciuma első lépésként közműrendszert épített ki, majd megkezdték az Erzsébet udvar munkálatait. A megújuló udvar a város kellemes színfoltja lesz, hiszen a beton helyett a zöld dominál majd.

tovább

Rózsaszentmárton térségében újított fel utakat a HE-DO és a KM

A Zagyvaszántót és Rózsaszentmártont összekötő utat, valamint a Selypet és Gyöngyöspatát összekötő út Rózsaszentmárton és Szűcsi közötti szakaszát is megújította a HE-DO és a KM.

tovább

A terveknek megfelelően halad az M3-as új csomópontjának építése

A Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya csomópont kiépítését a HE-DO Kft. a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. végzi és a munkálatok jó ütemben haladnak.

tovább

Elkészült a 21-es út bátonyterenyei szakasza

Az ütemterv szerint halad a 21-es út Nógrád megyei szakaszainak építése a HE-DO Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a KM Építő Kft. kivitelezésében.

tovább

Megkezdte a Csömöri út felújítását a HE-DO

A BKK Zrt. megbízásából hajt végre közlekedésfejlesztést a HE-DO Rákosszentmihályon, a Csömöri út Körvasút sor és József utca közti szakaszán. A kivitelezés szerdán indult el.

tovább

A HE-DO is részt vesz a nógrádi útfelújításban

A KM Építő, a Swietelsky és a HE-DO együtt újítják fel az észak-magyarországi megye több útját is.

tovább

Budapest külvárosában fejleszt a HE-DO

A 26. kerületi Csömöri úton megújul a burkolat, jelzőlámpával lesz ellátva több kereszteződés, illetve a közvilágítást is korszerűsítik.

tovább

2020 nyarára bekötik Egert a gyorsforgalmi úthálózatba

Elindult a kivitelezés az M25 déli ütemén is – a Colas és a HE-DO építik a még hiányzó 15 kilométert. Az M25-ös út 14,5 kilométer hosszú déli üteme két szakaszra bontva épül meg 2020 nyarára.

tovább

Elkészültek a négysávos 21-es főút legújabb szakaszával Hatvannál

Átadták a 21-es főút legújabb négysávos szakaszát hétfőn. A folyamatosan zajló összesen 26,88 kilométernyi pálya fejlesztéséből álló projektsorozat részeként most egy 6,55 kilométeres szakasszal készült el a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

tovább

Százezer ember életét könnyítő útépítésbe kezdett a Penta és a HE-DO

Letették az M2-es Dunakeszi északi csomópontját a 2-es főúttal összekötő út alapkövét. A NIF Zrt. beruházásában 3,258 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló beruházást a Penta Kft. és HE-DO Kft. konzorciuma kivitelezi.

tovább

Hónapokkal a határidő előtt adták át a 21-es út új szakaszait

Átadták 21-es főút négysávosított szakaszait Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszát. A Salgótarján gyorsabb elérését célzó gyorsforgalmi út a Colas, az EuroAszfalt és a HE-DO közös munkájának köszönhetően készült el. A 2016 nyarán elkezdett munkákat a kivitelezők jóval a határidő előtt fejezték be. A Nógrád III projekt szerződéses befejezési határideje 2018 júliusára […]

tovább

Indul a 2-es főút és az M2 új összekötő útjának építése

Két és fél kilométer hosszú, kétszer egysávos összekötő utat kivitelez Dunakeszi és Göd között a Penta Általános Építőipari Kft. és a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban.

tovább

Észak-Magyarországon is indul az útfelújítási program

A HE-DO, a KM, a Colas és a Swietelsky tíz útszakaszt újít fel Heves, Nógrád és Borsod megyében, több mint 1,8 milliárd forintból. Az összesen kilenc út tíz szakaszát érintő munka két útszakasz kivételével uniós támogatásból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében valósul meg.

tovább

Hat sülysápi utcát újít fel év végéig a HE-DO

Folytatódik Sülysáp 2014-ben meghirdetett útfelújítási programja: az önkormányzat októberben a HE-DO Kft.-vel szerződött hat, eddig részben burkolatlan utcában elvégzendő útjavítás kivitelezésére, összesen 189,6 millió forint értékben.

tovább

Jövő nyárra elkészül az M25 északi üteme

Terv szerint halad az építkezés az M25 északi ütemén és az ahhoz kapcsolódó beruházásoknál – adta hírül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) pénteken. A Colas Út Zrt., a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. idén május óta kivitelezi az északi ütemet.

tovább

Húszéves autópályarészt újít meg Heves megyében a HE-DO

Megújul az M3-as autópálya bal pályája Füzesabony térségében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A nettó 174 millió forintos munkát a HE-DO Kft. kivitelezi egy hónap alatt.

tovább

Kétmilliárdból újul meg Zalaegerszeg úthálózata

Kétmilliárd forintos keretszerződésben építtet és újíttat fel utakat, járdákat és tereket Zalaegerszeg városa, a munkálatokat a szintén Zala megyei, keszthelyi székhelyű Horváth-Ép Kft. végezheti el.

tovább

20 hektárnyi új iparterületet nyit meg a HE-DO és a Penta Egerben

Összesen mintegy 2 kilométernyi utat épít egy új beruházás keretében a HE-DO Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. Egerben. Ebből 900 méter hosszan valósul meg az ipari bekötőút, buszmegállókat, illetve teher- és személygépkocsi-parkolókat is kialakítanak.

tovább

Elrajtol az Ózdot Budapesthez közelebb hozó útfejlesztés

A 23-as és 25-ös főutakat mintegy 70 kilométeren fogják felújítani és kibővíteni, a feladatok tervezése kezdődhet meg  – derül ki az uniós közbeszerzési információkból.

tovább

A HE-DO és a Swietelsky elkészült a 21-es út új sávjaival

A négysávosodó út valamennyi szakaszán elkészültek az új sávok, így a Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét megteremtő útnak már mindhárom szakaszán a régi sávok felújítása van a középpontban. A Heves megyei I. szakaszon várhatóan szerdán délután az új pályára terelik a forgalmat, ezt követően pedig megkezdik a 6,55 kilométeres régi, jobb pálya bontását.

tovább

A HE-DO és a Colas befejezte a 3-as főút felújítását

2,5 milliárd forintos állami támogatásból újult meg a 3-as út a HE-DO és a Colas kivitelezésében. A Gyöngyös és Pest megye határa között húzódó több mint 25 kilométeres szakaszt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára adta át Hatvanban.

tovább

A Colas és a Mento újítja fel Miskolc utcáit

A Modern Városok program keretében 13 utca és a hozzájuk kapcsolódó létesítmények újulnak meg, több mint 1 milliárd forintból. A közbeszerzési pályázatot a Colas Út Zrt. és a miskolci Mento Kft. nyerte. További pályázók voltak még a HE-DO Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

tovább

21-es út: indul a régi sávok felújítása

Miután a HE-DO, az Euroaszfalt, a Colas és a Swietelsky befejezte az új sávok építését a 21-es úton, amely Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét teremti meg Hatvan és a megyeszékhely között, elkezdik a régiek teljes felújítását. Június óta a munkák három szakaszon zajlanak, először a meglévő út mentén épül meg a két új sáv, majd pedig a forgalmat az új sávokra terelve, új burkolatot tesznek a régi sávokra.

tovább

4,5 kilométernyi utat tett biztonságosabbá a HE-DO, a Colas és a HÉDÚT

Megújult Heves megyében a 2419-es jelű, Mátrafüredet és Abasárt összekötő út. A beruházás összesen 361 millió forintba került, a kivitelezést pedig a HE-DO Kft., a Colas Út Zrt. és a HÉDÚT ’91 közösen végezte.

tovább

A Colas és az EuroAszfalt is előbb végezhet a 21-es főúton

Jó hír a nógrádi térségnek, hogy a 21-es főút négysávosításának harmadik szakaszához hasonlóan a második, Szurdokpüspöki és Pásztó közötti szakasz is hamarabb, a 2018. májusi határidő előtt készülhet el.

tovább

2019-ben fejeződik be a 21-es út négysávosítása

A Salgótarján gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő beruházás utolsó szakaszain is megkezdte a munkát a HE-DO, a Swietelsky és a KM. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, csütörtöki sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a munkák 2019 májusában fejeződnek majd be.

tovább

Újjáépül Salgótarján a Modern városok keretében

Új városközpont kialakítása, ipari, közlekedési, energetikai, turisztikai és sportfejlesztések. Többek között ezek szerepelnek a nógrádi megyeszékhely modernizálási tervei között. Az egyik legfontosabb beruházás az országhatárig érő, Salgótarjánt elkerülő négysávos út, mely összege 40-50 milliárd forint.

tovább

Új csomópont az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM kivitelezésében

Fót és Mogyoród megközelítését segíti majd az az ötmilliárdos beruházás, melyet a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft és a KM Építő Kft. konzorciumban végez. Rajtuk kívül érvényes ajánlatot tett a STRABAG Építő Kft. és az EuroAszfalt Kft.

tovább

Közelebb kerül Ózd a fővároshoz

Elkerülő utakkal és gyorsító sávokkal fejlesztik az Ózdot és Bátonyterenyét összekötő 23-as és 25-ös főutakat.  Az útvonal jelentőségét az adja, hogy a 35 ezres népességű Ózd általa csatlakozik a 21-es úthoz, amely a négysávosítás által gyorsforgalmi elérhetőséget biztosít a fővároshoz.

tovább