Média

A HE-DO Kft sajtómegjelenései

A HE-DO és a Swietelsky elkészült a 21-es út új sávjaival

A négysávosodó út valamennyi szakaszán elkészültek az új sávok, így a Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét megteremtő útnak már mindhárom szakaszán a régi sávok felújítása van a középpontban. A Heves megyei I. szakaszon várhatóan szerdán délután az új pályára terelik a forgalmat, ezt követően pedig megkezdik a 6,55 kilométeres régi, jobb pálya bontását.

tovább

A HE-DO és a Colas befejezte a 3-as főút felújítását

2,5 milliárd forintos állami támogatásból újult meg a 3-as út a HE-DO és a Colas kivitelezésében. A Gyöngyös és Pest megye határa között húzódó több mint 25 kilométeres szakaszt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára adta át Hatvanban.

tovább

A Colas és a Mento újítja fel Miskolc utcáit

A Modern Városok program keretében 13 utca és a hozzájuk kapcsolódó létesítmények újulnak meg, több mint 1 milliárd forintból. A közbeszerzési pályázatot a Colas Út Zrt. és a miskolci Mento Kft. nyerte. További pályázók voltak még a HE-DO Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

tovább

21-es út: indul a régi sávok felújítása

Miután a HE-DO, az Euroaszfalt, a Colas és a Swietelsky befejezte az új sávok építését a 21-es úton, amely Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét teremti meg Hatvan és a megyeszékhely között, elkezdik a régiek teljes felújítását. Június óta a munkák három szakaszon zajlanak, először a meglévő út mentén épül meg a két új sáv, majd pedig a forgalmat az új sávokra terelve, új burkolatot tesznek a régi sávokra.

tovább

4,5 kilométernyi utat tett biztonságosabbá a HE-DO, a Colas és a HÉDÚT

Megújult Heves megyében a 2419-es jelű, Mátrafüredet és Abasárt összekötő út. A beruházás összesen 361 millió forintba került, a kivitelezést pedig a HE-DO Kft., a Colas Út Zrt. és a HÉDÚT ’91 közösen végezte.

tovább

A Colas és az EuroAszfalt is előbb végezhet a 21-es főúton

Jó hír a nógrádi térségnek, hogy a 21-es főút négysávosításának harmadik szakaszához hasonlóan a második, Szurdokpüspöki és Pásztó közötti szakasz is hamarabb, a 2018. májusi határidő előtt készülhet el.

tovább

2019-ben fejeződik be a 21-es út négysávosítása

A Salgótarján gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő beruházás utolsó szakaszain is megkezdte a munkát a HE-DO, a Swietelsky és a KM. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, csütörtöki sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a munkák 2019 májusában fejeződnek majd be.

tovább

Újjáépül Salgótarján a Modern városok keretében

Új városközpont kialakítása, ipari, közlekedési, energetikai, turisztikai és sportfejlesztések. Többek között ezek szerepelnek a nógrádi megyeszékhely modernizálási tervei között. Az egyik legfontosabb beruházás az országhatárig érő, Salgótarjánt elkerülő négysávos út, mely összege 40-50 milliárd forint.

tovább

Új csomópont az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM kivitelezésében

Fót és Mogyoród megközelítését segíti majd az az ötmilliárdos beruházás, melyet a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft és a KM Építő Kft. konzorciumban végez. Rajtuk kívül érvényes ajánlatot tett a STRABAG Építő Kft. és az EuroAszfalt Kft.

tovább

Közelebb kerül Ózd a fővároshoz

Elkerülő utakkal és gyorsító sávokkal fejlesztik az Ózdot és Bátonyterenyét összekötő 23-as és 25-ös főutakat.  Az útvonal jelentőségét az adja, hogy a 35 ezres népességű Ózd általa csatlakozik a 21-es úthoz, amely a négysávosítás által gyorsforgalmi elérhetőséget biztosít a fővároshoz.

tovább

Kiderült, mely cégek építik a 21-es négysávosodó szakaszait

Tavaly indult, idén pedig folytatódik a 21-es út négysávossá történő bővítése. 22 milliárd forintból 14,8 km épül meg, a fennmaradó 11,3 km építése előreláthatólag az év végén kezdődhet. A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

tovább

Új csomópontot épít az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM

Az M3-as autópálya új csomópontjára vonatkozóan kihirdetett közbeszerzési eredmények szerint a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft., valamint a KM Építő Kft. kivitelezi a Mogyoród és Fót megközelítését javító fejlesztést.

tovább

Fontos bekötőút újult meg a HE-DO kivitelezésében

Átadták a Tápióbicske és Nagykáta közötti 6,7 kilométeres útszakaszt, amelynek felújítását a HE-DO Kft. végezte. A beruházás nagyban megkönnyíti a fővárosba vezető 31-es út és a járási központ elérhetőségét Tápióbicskéről.

tovább

Futballban mérték össze tudásukat az infrastruktúra-építés bajnokai

Múlt szombaton negyedik alkalommal rendezték meg az Infrastruktúra Kupát és Családi Napot, a szektor legnagyobb szabadidősport programját. A rendezvényre azok a minisztériumok, közigazgatási intézmények és állami vállalatok kaptak meghívást, amelyek a szektorhoz kapcsolódó különböző folyamatokban kiemelkedő szerepet töltenek be.

tovább

Új cégeket vonzott a térségbe a 21-es út felújítása

A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye becsatlakozása az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A projekt három szakaszon folyik és a 22 milliárd forintból összesen 14,8 km kétszer két sávos gyorsforgalmi út épül meg.  A kivitelezést a HE-DO Kft., a Swietelsky, az Euroaszfalt, a Colas Út és a Colas Hungária szakaszonként felosztva, közösen végzik.

tovább

Télen már használhatjuk a 21-es főút megújult szakaszait

Jelenleg 15 kilométeren zajlik a munkavégzés az út bal pályáján, amelyet a téli hónapokban már használatba vehetnek az autósok. Ekkor kezdődik majd a jobb pálya bontása és újjáépítése.

tovább

A HE-DO építi a Mátrai Erőmű elkerülő útját

A Közbeszerzési hatóság tájékoztatása szerint a HE-DO Kft. végzi a Mátrai Erőmű elkerülő útjának építését. A feladat meghatározása szerint az utat 3300 méter hosszan, 9,5 méter koronaszélességgel kell megépíteni csatlakozásokkal, vízépítéssel és forgalomtechnikai intézkedésekkel. Az építőipari cég nettó 614 millió forintból kivitelezi a beruházást.

tovább