Média

A HE-DO Kft sajtómegjelenései

Hat sülysápi utcát újít fel év végéig a HE-DO

Folytatódik Sülysáp 2014-ben meghirdetett útfelújítási programja: az önkormányzat októberben a HE-DO Kft.-vel szerződött hat, eddig részben burkolatlan utcában elvégzendő útjavítás kivitelezésére, összesen 189,6 millió forint értékben.

tovább

Jövő nyárra elkészül az M25 északi üteme

Terv szerint halad az építkezés az M25 északi ütemén és az ahhoz kapcsolódó beruházásoknál – adta hírül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) pénteken. A Colas Út Zrt., a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. idén május óta kivitelezi az északi ütemet.

tovább

Húszéves autópályarészt újít meg Heves megyében a HE-DO

Megújul az M3-as autópálya bal pályája Füzesabony térségében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A nettó 174 millió forintos munkát a HE-DO Kft. kivitelezi egy hónap alatt.

tovább

Kétmilliárdból újul meg Zalaegerszeg úthálózata

Kétmilliárd forintos keretszerződésben építtet és újíttat fel utakat, járdákat és tereket Zalaegerszeg városa, a munkálatokat a szintén Zala megyei, keszthelyi székhelyű Horváth-Ép Kft. végezheti el.

tovább

20 hektárnyi új iparterületet nyit meg a HE-DO és a Penta Egerben

Összesen mintegy 2 kilométernyi utat épít egy új beruházás keretében a HE-DO Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. Egerben. Ebből 900 méter hosszan valósul meg az ipari bekötőút, buszmegállókat, illetve teher- és személygépkocsi-parkolókat is kialakítanak.

tovább

Elrajtol az Ózdot Budapesthez közelebb hozó útfejlesztés

A 23-as és 25-ös főutakat mintegy 70 kilométeren fogják felújítani és kibővíteni, a feladatok tervezése kezdődhet meg  – derül ki az uniós közbeszerzési információkból.

tovább

A HE-DO és a Swietelsky elkészült a 21-es út új sávjaival

A négysávosodó út valamennyi szakaszán elkészültek az új sávok, így a Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét megteremtő útnak már mindhárom szakaszán a régi sávok felújítása van a középpontban. A Heves megyei I. szakaszon várhatóan szerdán délután az új pályára terelik a forgalmat, ezt követően pedig megkezdik a 6,55 kilométeres régi, jobb pálya bontását.

tovább

A HE-DO és a Colas befejezte a 3-as főút felújítását

2,5 milliárd forintos állami támogatásból újult meg a 3-as út a HE-DO és a Colas kivitelezésében. A Gyöngyös és Pest megye határa között húzódó több mint 25 kilométeres szakaszt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára adta át Hatvanban.

tovább

A Colas és a Mento újítja fel Miskolc utcáit

A Modern Városok program keretében 13 utca és a hozzájuk kapcsolódó létesítmények újulnak meg, több mint 1 milliárd forintból. A közbeszerzési pályázatot a Colas Út Zrt. és a miskolci Mento Kft. nyerte. További pályázók voltak még a HE-DO Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

tovább

21-es út: indul a régi sávok felújítása

Miután a HE-DO, az Euroaszfalt, a Colas és a Swietelsky befejezte az új sávok építését a 21-es úton, amely Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét teremti meg Hatvan és a megyeszékhely között, elkezdik a régiek teljes felújítását. Június óta a munkák három szakaszon zajlanak, először a meglévő út mentén épül meg a két új sáv, majd pedig a forgalmat az új sávokra terelve, új burkolatot tesznek a régi sávokra.

tovább

4,5 kilométernyi utat tett biztonságosabbá a HE-DO, a Colas és a HÉDÚT

Megújult Heves megyében a 2419-es jelű, Mátrafüredet és Abasárt összekötő út. A beruházás összesen 361 millió forintba került, a kivitelezést pedig a HE-DO Kft., a Colas Út Zrt. és a HÉDÚT ’91 közösen végezte.

tovább

A Colas és az EuroAszfalt is előbb végezhet a 21-es főúton

Jó hír a nógrádi térségnek, hogy a 21-es főút négysávosításának harmadik szakaszához hasonlóan a második, Szurdokpüspöki és Pásztó közötti szakasz is hamarabb, a 2018. májusi határidő előtt készülhet el.

tovább

2019-ben fejeződik be a 21-es út négysávosítása

A Salgótarján gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő beruházás utolsó szakaszain is megkezdte a munkát a HE-DO, a Swietelsky és a KM. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, csütörtöki sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a munkák 2019 májusában fejeződnek majd be.

tovább

Újjáépül Salgótarján a Modern városok keretében

Új városközpont kialakítása, ipari, közlekedési, energetikai, turisztikai és sportfejlesztések. Többek között ezek szerepelnek a nógrádi megyeszékhely modernizálási tervei között. Az egyik legfontosabb beruházás az országhatárig érő, Salgótarjánt elkerülő négysávos út, mely összege 40-50 milliárd forint.

tovább

Új csomópont az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM kivitelezésében

Fót és Mogyoród megközelítését segíti majd az az ötmilliárdos beruházás, melyet a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft és a KM Építő Kft. konzorciumban végez. Rajtuk kívül érvényes ajánlatot tett a STRABAG Építő Kft. és az EuroAszfalt Kft.

tovább

Közelebb kerül Ózd a fővároshoz

Elkerülő utakkal és gyorsító sávokkal fejlesztik az Ózdot és Bátonyterenyét összekötő 23-as és 25-ös főutakat.  Az útvonal jelentőségét az adja, hogy a 35 ezres népességű Ózd általa csatlakozik a 21-es úthoz, amely a négysávosítás által gyorsforgalmi elérhetőséget biztosít a fővároshoz.

tovább

Kiderült, mely cégek építik a 21-es négysávosodó szakaszait

Tavaly indult, idén pedig folytatódik a 21-es út négysávossá történő bővítése. 22 milliárd forintból 14,8 km épül meg, a fennmaradó 11,3 km építése előreláthatólag az év végén kezdődhet. A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

tovább

Új csomópontot épít az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM

Az M3-as autópálya új csomópontjára vonatkozóan kihirdetett közbeszerzési eredmények szerint a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft., valamint a KM Építő Kft. kivitelezi a Mogyoród és Fót megközelítését javító fejlesztést.

tovább

Fontos bekötőút újult meg a HE-DO kivitelezésében

Átadták a Tápióbicske és Nagykáta közötti 6,7 kilométeres útszakaszt, amelynek felújítását a HE-DO Kft. végezte. A beruházás nagyban megkönnyíti a fővárosba vezető 31-es út és a járási központ elérhetőségét Tápióbicskéről.

tovább

Futballban mérték össze tudásukat az infrastruktúra-építés bajnokai

Múlt szombaton negyedik alkalommal rendezték meg az Infrastruktúra Kupát és Családi Napot, a szektor legnagyobb szabadidősport programját. A rendezvényre azok a minisztériumok, közigazgatási intézmények és állami vállalatok kaptak meghívást, amelyek a szektorhoz kapcsolódó különböző folyamatokban kiemelkedő szerepet töltenek be.

tovább

Új cégeket vonzott a térségbe a 21-es út felújítása

A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye becsatlakozása az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A projekt három szakaszon folyik és a 22 milliárd forintból összesen 14,8 km kétszer két sávos gyorsforgalmi út épül meg.  A kivitelezést a HE-DO Kft., a Swietelsky, az Euroaszfalt, a Colas Út és a Colas Hungária szakaszonként felosztva, közösen végzik.

tovább

Télen már használhatjuk a 21-es főút megújult szakaszait

Jelenleg 15 kilométeren zajlik a munkavégzés az út bal pályáján, amelyet a téli hónapokban már használatba vehetnek az autósok. Ekkor kezdődik majd a jobb pálya bontása és újjáépítése.

tovább

A HE-DO építi a Mátrai Erőmű elkerülő útját

A Közbeszerzési hatóság tájékoztatása szerint a HE-DO Kft. végzi a Mátrai Erőmű elkerülő útjának építését. A feladat meghatározása szerint az utat 3300 méter hosszan, 9,5 méter koronaszélességgel kell megépíteni csatlakozásokkal, vízépítéssel és forgalomtechnikai intézkedésekkel. Az építőipari cég nettó 614 millió forintból kivitelezi a beruházást.

tovább