A Hónap Mérnöke lett munkatársunk, Reichardt Jenő főépítésvezető

Februárban életre hívott új sorozatában a Hónap Mérnökének választotta márciusban Reichardt Jenőt, a HE-DO Kft. salgótarjáni főépítésvezetőségének mérnökét a Magyar Építők szaklap.

tovább

Beemelték a tartót az új M3-as autópálya mogyoródi csomópontjánál

Jó ütemben halad a Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya-csomópont kivitelezésével a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft alkotta konzorcium.

tovább

Daganatos betegségben szenvedő gyermekeknek segített a HE-DO Kft.

A különböző daganatos megbetegedésekkel szemben hősiesen harcoló kisgyermekek küzdelmét próbálja megkönnyíteni a Heves megyei gyökerekkel rendelkező HE-DO Kft., amely a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika kérésére egy volumetrikus infúziós pumpát adományozott az intézetnek.

tovább

Építőipari Nívódíjat érdemelt ki a 21-es úton végzett munkájával a HE-DO Kft.

Közlekedési létesítmény kategóriában a 21-es számú főúton Pásztó és Mátraszőlős között végzett munkájának elismeréséül Építőipari Nívódíjban részesítette az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepi közgyűlésén a fővállalkozó-gererálkivitelező HE-DO Kft-t, és a munkálatokban résztvevő többi vállalkozást.

tovább

Elkészült az M25-ös főút északi szakasza a HE-DO Kft. részvételével

Remek napra ébredtek november 7-én a Heves megyei Andornaktálya és Eger között élők: elkészült az új nyomvonalon épülő M25-ös főút északi szakasza a két település között a HE-DO Kft., a KM Építő Kft. és a Colas Út Zrt. kivitelezésében.

tovább

Movember: bajuszkommandó alakult  a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapatánál

A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat valamennyi munkatársának és játékosának támogatása mellett öt kézilabdás döntött úgy, hogy november első napján megszabadul arcszőrzetétől, majd növekedő bajuszát egész hónapban nem vágja le.

tovább

Két összekötő utat adott át vállalatunk Heves megyében

Több mint 4 kilométer utat újított fel az elmúlt hónapokban a HE-DO Kft. Selyp és Gyöngyöspata, illetve Selyp és Petőfibánya között. Az összekötő utak ünnepélyes átadását október 17-én tartották.

tovább

Háromszázezer forinttal támogatta a rákellenes liga gyöngyösi szervezetét a HE-DO B.Braun Gyöngyös

A Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlotta fel a CYEB Budakalász ellen október 6-án játszott meccsének teljes bevételét a HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Ifjú biatlonosok versenyét támogatta a HE-DO Kft.

Mátra Kupa – Nemzetközi Meghívásos Nyári Légpuskás Biatlon Országos Bajnokságot szervezett a HONVÉD-ZALKA SE egyesület szeptember végén Galyatetőn. A rendezvény egyik támogatója a HE-DO Kft. volt.

tovább

Derekas helytállás a NIF Kupán: Egy győzelem és egy döntetlen sem volt elég a továbbjutáshoz

Céges focicsapattal indult el a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán és Családi Napon az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én.

tovább

HE-DO Családi Nap 2018

Idén is megrendeztük a már hagyománynak számító családi napunkat, melynek a Mátra-sástói Oxygen Adrenalin Park adott otthont. Az időjárásra szerencsére nem lehetett panasz, a dolgozók és családtagjaik egész nap ragyogó napsütést élvezhettek, így semmi nem állt a kalandok útjába.

tovább

Céges focicsapattal indul a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán

A VI. Infrastruktúra Kupa és Családi Napot rendezik meg az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én. Az esemény jó lehetőséget kínál egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

tovább

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A csapat hivatalos neve immár HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Emlékezetessé tettük kilenc kis teniszező nyári táborát Budaörsön

Hatalmas meglepetés ért kilenc lelkes gyerekteniszezőt a Budaörsi Teniszcentrum nyári táborában július 26-án: a gyerekek edzésére vállalatunk jóvoltából Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését.

tovább

Szuper aszfalton szuper új pályacsúcs a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen

Új pályacsúcs született a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen július 14-15-én. A magyar autósport legtradicionálisabb rendezvénye remek kikapcsolódást jelentett a családoknak, akik nagy számban látogattak ki az izgalmas megmérettetésre Parádsasvárra. A HE-DO Kft. segítségével 2016-ban megújult 24-es út minőségével minden versenyző elégedett volt.

tovább

Boldogság Rózsaszentmártonban: Két felújított utat adtunk át a térségben

„Mindig nagy öröm a HE-DO Kft-nek, amikor felújított utak átadóján vehet részt, hiszen egy út mindig összeköt két települést, azokat közelebb hozza egymáshoz, segítségével mélyülhet az ott élők összetartozásának érzése”

tovább

Superbrands díjas a HE-DO Kft.

Büszkén jelentjük be, hogy a HE-DO Kft. a 2018-as évben elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésre érdemes vállalatokat egy független szakértői bizottság választja ki. A díjat csak olyan márkák kaphatják meg, melyek az előző évben kiemelkedő sikereket értek el és ezen eredmények fenntartását biztosítják is. Magyarországon immár 12 éve van jelen a program, melynek […]

tovább

Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok a HE-DO Kft. támogatásával is

Idén ismét, immáron a 15. alkalommal kerül megrendezésre a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Mátrai Művészeti Napok keretében. A június 30. és július 8. között kilenc napon keresztül, kilenc helyszínen élvezhetik a kilátogatók a gasztronómiai különlegességeket a sokszínű programokat és a koncerteket. A HE-DO Kft. támogatása is segítette, hogy a Kékestetőre július 6-án ellátogathat a […]

tovább

Nagy sikerrel zajlott le a HE-DO Kft által támogatott 30. Squash Országos Bajnokság

Nagy sikerrel zajlott le a 30. Squash Országos Bajnokság Egerben, a Dobó téren. A rendezvény 4 napja alatt a város szívében nem csak a tenisz szerelmesei érezhették jól magukat, hiszen street food ételekkel, finom borokkal és családi programokkal is várták a kilátogatókat.

tovább

Kilencven perc alatt hódították meg a Kékest: Gratulálunk a HE-DO Kft. csúcsfutóinak!

Több mint kétezer sportember vágott neki szombat délelőtt a 21. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A HE-DO Kft. először indított saját csapatot ezen a versenyen.

tovább

A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni. A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

tovább

Fallabda fesztivál Egerben a Dobó téren!

A HE-DO Kft. által támogatott 30. Marshall – Országos Egyéni Squash Bajnokság keretén belül kerül megrendezésre az első Fallabda Fesztivál. Látványos mobil üvegpályával és lelátókkal várják a sport szerelmeseit Egerben, ahol az országos bajnokság legizgalmasabb küzdelmeit követhetik figyelemmel.

tovább

A hegyi szerpentinek száguldó cirkusza ismét Parádsasvárra érkezik!

A legendás 24-es úton, festői környezetben rendezik meg 2018. július 13-15-e között a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyt Parádsasvár és Galyatető között. A Magyarországon közel 100 éves tradícióval rendelkező autóverseny három napja az egész családnak remek kikapcsolódást jelenthet.

tovább

Modern eszközökkel növeli aszfaltgyártási kapacitását a HE-DO

Abasáron és Salgótarjában is új eszközöket telepít a vállalat egy GINOP pályázaton elnyert támogatásból, a fejlesztés az újrahasznosításban is előrelépést hoz.

tovább

Hónapokkal a határidő előtt adták át a 21-es út új szakaszait

Átadták 21-es főút négysávosított szakaszait Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszát. A Salgótarján gyorsabb elérését célzó gyorsforgalmi út a Colas, az EuroAszfalt és a HE-DO közös munkájának köszönhetően készült el.

tovább

Kézműves vásárral és koncertekkel várja a családokat vasárnap Kékestető

Alig kell már csupán néhányat aludnunk, hogy az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával kezdetét vegye az év egyik legjobban várt szakasza, a karácsonyi ünnepvárás és készülődés ideje. Hazánk legmagasabb pontja, Kékestető –csakúgy, mint nyolcadik éve minden decemberben – idén is különleges eseménnyel indítja advent első vasárnapján a várakozást.

tovább

Izgalmas akadályfutó verseny Kékestetőn

December 9-én másodjára is adott az alkalom az elszánt sportolók számára, hogy országunk legmagasabb pontjának sípályáit nem csupán lesiklásra, hanem a felfelé futásra is használhassák.

tovább

Ünnepeljük együtt az adventet a Kékesen!

Kézműves vásár, vicces karácsonyi kellékekkel való interaktív fotózás, koncertek, ünnepi áldás, örömtűz gyújtás és forralt bor: többek között ezekkel a színes programokkal várjuk Önt és kedves családját december 3-án vasárnap 10 órától a festői szépségű Kékes tetején levő Angyalok tisztásán ingyenes adventi rendezvényünkön.

tovább

Veresegyházon mérik össze erejüket Magyarország erős emberei

Az ország legerősebb embereit tömörítő Hungarian StrongMan Association és a Prémium Média & Sport Management Zrt. szervezésében október 28-án, szombaton kerül megrendezésre a HSMA Erősember Páros Országos Bajnokság – HE-DO Kupa 2017, melynek a HE-DO Kft. veresegyházi telephelye és a Veresegyházi Medveotthon adnak otthont.

tovább

Együtt a közúton, a versenypályán és a célban

A HE-DO Kft számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás, és ezen belül is különösen a sport támogatása. Mivel a technikai sportokhoz általában elengedhetetlen egy kiváló minőségű útburkolattal ellátott pálya, így magától adódik a párhuzam, hogy támogatóként jelen legyünk a 21. század sportágaiban is.

tovább

25 éve az építőipar szolgálatában a HE-DO Kft.

„Az Út, ami összeköt…” Nem véletlen, hogy ez a szlogenje, vagyis jelmondata a HE-DO Kft-nek, amit 25 évvel ezelőtt alapított a Dobróka család, vagyis Dobróka László, Dobróka Lászlóné és Dobróka Tamás. A kezdeti sok nehézség ellenére is mindvégig talpon maradt és mindvégig bizonyított a Heves megyei gyökerű, mai napig is családi tulajdonban lévő cég.

tovább

I. HE-DO CSALÁDI NAP

Társaságunk a közelgő 25. születésnapját ünneplendő események, nyitó rendezvényeként vidám családi programokkal várta a Hungaroringen a HE-DO Kft. alkalmazottait és családtagjait 2016.10.16-án. E jeles alkalmon képviseltette magát az összes telephely, így az abasári, a budapesti, a hejőpapi, a salgótarjáni és a veresegyházi is.

tovább