Felújította a Gyöngyös-Verpelét-Eger összekötőút aszfaltját a HE-DO Kft.

Felújította a 2416-os jelű Gyöngyös-Verpelét-Eger összekötőút 11+496 és 15+505 kilométerszelvények közötti szakaszát a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium.

tovább

A HE-DO Kft. munkájának is köszönhető Eger bekapcsolódása a gyorsforgalmi úthálózatba

Hétfőtől az M3 autópálya füzesabonyi csomópontja előtt megépült lehajtótól Egerig végig négysávos az M25 autóút.

tovább

Célegyenesbe ért a soroksári kavicsos földutak aszfaltozásával a HE-DO Kft.

Tavasszal vette át a munkaterületet Soroksár nyolc utcájában a HE-DO Kft., ahol a Derce köz, a Nádor Ödön utca, a Szitás köz, a Taling utca, a Hungária köz, a Kelep utca, az Orbánhegyi dűlő és a Zsilvölgy utca egyes szakaszain a kavicsos földutak felszámolása volt az építőipari vállalkozás feladata.

tovább

Elkészült a Tépe-Berettyóújfalu közötti 8,3 kilométer hosszú kerékpárúttal a HE-DO Kft.

A mai naptól egy újabb jelentős szakasza készült el a Debrecen és Nagyvárad közötti kerékpárútnak. Mától Tépe és Berettyóújfalu között kiépített kerékpárúton, biztonságos körülmények között kerekezhetnek a turisták és a környéken élők.

tovább

Új kerékpárutat épített Eger és Egerszalók között a HE-DO Kft.

Befejezte Eger és Egerszalók Hőforrás között a Völgyfeltáró út mellett a 4,766 kilométer hosszú és 3 méter szélességű új nyomvonalú kerékpárút építését a HE-DO Kft.

tovább

Nyár végére elkészül a Budapest és Szentendre közötti kerékpárút a HE-DO Kft. kivitelezésében

Jól haladnak az EuroVelo 6 Budapest és Szentendre közötti kerékpárút kivitelezési munkálatai. A Dera-patak ártéri területe felett épülő 36 m szabad nyílású új kerékpáros híd próbaterhelése a mai napon valósult meg.

tovább

Bővíti és átépíti a budapesti Akadémia Park melletti P+R parkolót a HE-DO Kft.

A munkaterület átvétele után június 15-én elkezdte a budapesti Akadémia Park melletti P+R parkoló átépítését és bővítését a HE-DO Kft. A munkálatokra a közbeszerzési eljárást a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. írta ki.

tovább

Megkezdődött a jászberényi elkerülő III. ütemének építése

A kivitelezést a HE-DO Kft. ÉS a Colas Út Zrt. konzorciuma végzi. A közlekedők várhatóan 2022 szeptemberétől használhatják majd az utat.

tovább

Öt utat újít fel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a HE-DO Kft.

Nyár közepére öt utat újít fel Borsod-Abaúj Zemplén megyében a HE-DO Kft. A burkolatfelújításra a közbeszerzési pályázatot a Magyar Falu Program keretében írta ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A jó ütemben haladó munkavégzésnek köszönhetően az építőipari vállalkozás jelentős előteljesítés mellett fogja befejezni a 26129-es jelű Gagybátori bekötő út 0+000 és 0+460 kilométerszelvények közötti szakaszának, […]

tovább

Tűzoltósági felvonulási utat épített az új gyöngyösi bemelegítőcsarnokhoz a HE-DO Kft.

Hamarosan befejeződik a gyöngyösi dr. Fejes András Sportcsarnok melletti új bemelegítőcsarnok építkezése az épülethez vezető felvonulási út elkészítésével.

tovább

Jó ütemben halad a kivitelező HE-DO Kft. az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút fejlesztési munkálataival Budapest és Szentendre között

A Budapest és Szentendre között megvalósuló fejlesztésben az új nyomvonalú kerékpárút építésén kívül a HE-DO Kft. a közvilágítás fejlesztése mellett a meglévő földutakat leburkolja, illetve felújítja a régi burkolatokat.

tovább

Útfelújítással és közműépítéssel fejleszti a Jászapáti Ipari Parkot a HE-DO Kft.

A Jászapáti Ipari Park megközelítését könnyebbé tevő munkálatokba kezdett néhány hete a HE-DO Kft.

tovább

Az utolsó simításokat végzi az M25-ös autóúton a HE-DO Kft.

A műszaki átadás-átvétel után a tervek szerint idén nyáron a szakemberek átadják a forgalomnak a HE-DO Kft. munkájának is köszönhetően teljesen új nyomvonalon megépült M25-ös autóutat az M3-as autópálya és Eger között.

tovább

A jászberényi elkerülő utolsó szakaszának megépítésében vesz részt a HE-DO Kft.

A jászberényi elkerülő harmadik ütemének megépítését nyerte el a napokban a Colas Út Zrt. és a HE-DO Kft. alkotta konzorcium.

tovább

Nyár elejére elkészül a Tépét Berettyóújfaluval összekötő kerékpárúttal a HE-DO Kft.

A Tépe és Berettyóújfalu között épülő 8,3 kilométer hosszú új kerékpárút műtárgyának két előregyártott vasbeton hídgerendáját emelte be a Nagy-ér csatorna felett a napokban a kivitelező HE-DO Kft. az alvállalkozó KM Építő Kft. közreműködésével. 

tovább

Elkezdte a miskolci Y-híd próbacölöpözését a HE-DO Kft.

Látványos munkavégzéssel folytatja a miskolci Martinkertváros felé vezető Y-híd megépítését a kivitelező HE-DO Kft.

tovább

Dobróka Tamás 4000 orvosi maszkot adományozott Gyöngyösre és Mátraházára

Dobróka Tamás, a HE-DO Kft. tulajdonosa 4000 darab orvosi maszkot adományozott a gyöngyösi Bugát Pál Kórház és a Mátrai Gyógyintézet részére.

tovább

Új kerékpáros hidat épít a Dera-patak felett a HE-DO Kft.

Jó ütemben halad a kivitelező HE-DO Kft. az Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút fejlesztési munkálataival Budapest és Szentendre között.

tovább

Folytatja a soroksári kavicsos földutak aszfaltozását a HE-DO Kft.

Két ütemben újítja fel Soroksár földútjait a HE-DO Kft. Az építőipari vállalkozás még tavaly kezdte el a munkát a főváros XXIII. kerületében.

tovább

Tilos kerékpározni és gyalogolni az EuroVelo 6 átépítése miatt a Duna sétányon

Jelenleg is folynak a már meglévő EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút fejlesztési munkálatai Szentendrénél és Budakalásznál.

tovább

Újjáépül Tiszafüred belvárosa a HE-DO Kft. közreműködésével

Tiszafüred belvárosának teljes megújításán február óta dolgozik a HE-DO Kft. A város a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán összesen két és félmilliárd forintot nyert.

tovább

Különleges hidat épít a HE-DO Kft. Miskolcon

Látványos munkavégzéssel kezd neki a miskolci Martinkertváros felé vezető Y-híd megépítésének tavasszal a kivitelező HE-DO Kft.

tovább

Két elismerést kapott a HE-DO Kft. a Közlekedéstudományi Egyesület Kibővített Országos Elnökségi Ülésén

A Közlekedéstudományi Egyesület 2020. január 29-én tartotta Kibővített Országos Elnökségi Ülését.

tovább

Befejezte az burkolatfelújítási munkálatokat Etesnél a HE-DO Kft.

Immár teljesen felújított úton halad a forgalom a HE-DO Kft. munkájának köszönhetően Etesnél.

tovább

Megújult a mátraalmási bekötőút aszfaltja a HE-DO Kft. jóvoltából

Felújította a 24109 jelű Mátraalmás bekötőút 5+900 és 9+542 kilométerszelvények közötti 3642 méter hosszú szakaszát a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium.

tovább

Felújította a Tarra vezető utat a HE-DO Kft.

Befejezte a burkolatfelújítási munkákat 2019 végén Tarnál a HE-DO Kft. A 24105 jelű tari bekötőúton a 3+800 és 4+734 kilométerszelvények között 934 méteren keresztül, a 2+180-tól a 2+710 kilométerszelvényig pedig 530 méter hosszban újult meg az aszfaltszőnyeg.

tovább

Felújította a II. kerületi Rómer Flóris utcát a Szemlőhegy utca és a Margit körút között a HE-DO Kft.

Három ütemben újította fel a Rómer Flóris utcát a HE-DO Kft. a főváros II. kerületében 2019 végén. A munkálatokra még tavaly februárban írt ki nyílt közbeszerzési pályázatot a megrendelő Budapest Közút Zrt.

tovább

Elkészült a Bökényföldi út és a Cinkotai út egy-egy szakaszának felújításával a HE-DO Kft. a XVI. kerületben

Befejezte a főváros XVI-XVII. kerületében található Bökényföldi út – Rákosligeti határút – Cinkotai út 4,5 kilométeres szakaszának felújítását a Colas Út Zrt. és a HE-DO Kft.

tovább

Új összekötő utat épített Mátraverebély és Szentkút Nemzeti Kegyhely között a HE-DO Kft.

Befejezte Mátraverebély és Szentkút között a Nemzeti Kegyhely megközelítését könnyebbé tevő 629 méter hosszú új összekötőút kivitelezését 2019 november végén a HE-DO Kft.

tovább

Megújul a Mátra északi bejárata

Hamarosan elkészül a 24109. jelű mátraalmási bekötőút. A projekt nettó  338,84 millió forintból valósul meg a Magyar Közút Nzrt. megrendelésére. A munkálatokat a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium végzi.

tovább

A HE-DO Kft. kerékpárutat épít az Eger-Egerszalók-Hőforrás közötti Völgyfeltáró út mellett

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában ÉS A HE-DO Kft. kivitelezésében kerékpárút épül az Eger-Egerszalók-Hőforrás közötti Völgyfeltáró út mellett, közel 5 kilométeres szakaszon.

tovább

Az épülő M25-ös úton jártak a III. Magyar Közlekedési Konferencia résztvevői

A III. Magyar Közlekedési Konferenciát rendezték meg a HE-DO Kft. támogatásával október 15-17-e között. A szakmai konferencián résztvevőknek lehetőségük volt megtekinteni az M25-ös autóút építését is.

tovább

Hamarosan befejezi az egri Verőszala-, és Árnyékszala utcák felújítását a HE-DO Kft.

A „Leromlott városi területek rehabilitációja Egerben” elnevezésű projekt keretében megvalósuló Verőszala és Árnyékszala utcák felújítását közbeszerzési eljárásban elnyerő HE-DO Kft.

tovább

Újabb mérföldkőhöz érkezett az M25 gyorsforgalmi út déli üteme

Az M3 autópályát Eger városával 2020 nyarára új gyorsforgalmi út köti össze. Ennek északi szakasza már átadásra került, a déli szakaszán pedig gőzerővel dolgoznak a kivitelezők az autóút építésén.

tovább

Miskolc közlekedését gyökeresen megváltoztatja ez a különleges híd

A HE-DO Kft. kivitelezésében egy Y alakú új híd jön létre, javítva a vasútállomás és egy frekventált városrész megközelítését. Egyszerre három vasúti átjárót vált ki.

tovább

Örömfoci a NIF Kupán: alig maradtunk le a továbbjutásról

Céges focicsapattal indultunk el a VII. Infrastruktúra Kupán és Családi Napon rendezett NIF Kupán az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 28-án. Az országos szabadidős rendezvényen az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatok vettek részt.

tovább

Végig kétszer kétsávon Salgótarján és Hatvan között

Befejeződött a 21-es számú főút négynyomúsítási programja, amely utolsó két szakaszának ünnepélyes átadóját szeptember 25-én tartották Bátonyterenyén. A felújítási munkálatokhoz 2013-ban csatlakozott HE-DO Kft. a régiós szempontból kiemelt fontosságú beruházás elkészülésének alkalmából egy több mint 200 oldalas emlékkönyv formájában dolgozta fel a 21-es út történetét.

tovább

IV. HE-DO Családi Nap 2019: Az eső sem jelentett akadályt a kalandparkban!

A tavalyi évhez hasonlóan újra a Mátra-sástói Oxygen Adrenalin Park 16 hektáros területe adott otthont a IV. Családi Napunknak. Az időjárás ezúttal szeszélyes arcát mutatta, a napsütéses délelőttöt egy kis zápor követte ebédidőben. Az eső azonban nem jelentett plusz akadályt a kalandpályán, a rendezvényen részt vevő közel 700 munkatársunk remekül szórakozott.

tovább

Elkezdte a jászberényi buszpályaudvar és környékének felújítását a HE-DO Kft.

Nyár közepe óta dolgozik a HE-DO Kft. a jászberényi buszpályaudvar felújításán. A „város kapujának” új köntösbe öltöztetéséről már április 16-án megszületett a vállalkozási szerződés Dr. Szabó Tamás jászberényi polgármester és Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezetője között. A buszpályaudvar az 1950-es évek körül épült fel, központi épülete nemrég került felújításra. A buszvárók, a parkolók, a […]

tovább

Kerékpárúttal köti össze Tépét Berettyóújfaluval a HE-DO Kft.

Az ünnepélyes alapkőletétel után a tervek szerint 2020 júniusára 8,3 kilométer hosszan épít új kerékpárutat a HE-DO Kft. a Hajdú-Bihar megyei Tépe és Berettyóújfalu között. A nettó 945 millió forintból megvalósuló beruházással elkészül a Debrecent Nagyváraddal összekötő bicikliút egy újabb jelentős hosszúságú még hiányzó szakasza. A NIF Zrt. által kiírt közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező HE-DO […]

tovább

Megújult az egri Hatvani kapu tér

A HE-DO Kft. és a Penta Kft. alkotta konzorcium augusztus második felében befejezte a munkálatokat Egerben a Hatvani kapu térnél. A térrendezést követően újabb 850 m2 akadálymentes térburkolattal gazdagodott a belváros és megújultak a zöldfelületek. A nyugati ostorfák alkotta fasor mentén, a két gyalogos-átkelőhely között egy biztonságos, jól használható közlekedési zóna kialakításában működtünk közre. A beruházás […]

tovább

Kerékpárutat épít Budapest és Szentendre között a HE-DO Kft.

A csütörtökön rendezett ünnepélyes alapkőletétel után a tervek szerint 2020 augusztusára
készül el annak az 5,61 kilométer hosszú kerékpáros útvonalnak a fejlesztése Budapest és
Szentendre között, amely a jelenleg is üzemelő EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút
magyarországi szakaszának leggyakrabban használt része.

tovább

Útfelújítási és csapadékvíz elvezetési munkákat fejezett be Egerben a HE-DO Kft.

Befejezte az útfelújítási és csapadékvíz elvezetési munkálatokat a „Területi infrastrukturális fejlesztések” programban Eger város területén a HE-DO Kft. – Penta Általános Építőipari Kft. alkotta építőipari konzorcium.

tovább

Nagy erőkkel dolgozik az M25-ös autóút déli ütemén a HE-DO Kft.

Elkészült az M25-ös autóút főpályáján a HE-DO Kft. által kivitelezett szakaszon az aszfalt alap-, és kötőréteg nagy része, így a befejező munkának számító padkaépítésnek és rézsűs felületek humuszolásának is neki tudtunk kezdeni.

tovább

Szeptemberre elkészül a miskolci Kiss Ernő utca felújítása

A miskolci kétszer kétsávos Kiss Ernő utca a város forgalmának kulcsfontosságú útszakasza, ami szeptemberre a Vasgyári utca és a Wesselényi utca közötti szakaszon teljesen megújul a hatékony közlekedés érdekében.

tovább

Elkészült az M3-as új csomópontja Mogyoródnál

Befejeződött az építtető NIF Zrt. által megvalósuló „Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya csomópont, valamint a csomópont és a 2101. j. út közötti szakasz megvalósítása” elnevezésű projekt július 24-én.

tovább

A miskolci Kiss Ernő utcát újítja fel a HE-DO Kft.

A HE-DO Kft. megkezdte a miskolci kétszer kétsávos Kiss Ernő utca teljes felújítását. A város déli tehermentesítő szakasza a Vasgyári utca és a Wesselényi utca közötti 2 kilométeren keresztül kap új aszfaltréteget. Az építőipari vállalat kicseréli a szalagkorlátokat, korszerűsíti a fedett buszmegállókat és helyreállítja a járdákat is.

tovább

Megújul a XVI. kerületi Bökényföldi út és a Cinkotai út egy-egy szakasza

A főváros XVI. kerületében található Bökényföldi út – Rákosligeti határút – Cinkotai út felújítását végzi 4,5 kilométeren keresztül a Colas Út Zrt. és a HE-DO Kft. alkotta konzorcium Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából és finanszírozásában a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. megrendelésére.

tovább

Csúcsra futottak cégünk munkatársai Kékestetőn

Közel 2400 sportember vágott neki június 1-jén a 22. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A 11,6 kilométeres távon 671 méter volt a szintkülönbség. Vállalatunk immár másodjára indított saját csapatot az embert próbáló versenyen. Cégünk ötös fogata remekül vette az akadályt, alig több mint egy és háromnegyed óra alatt mindannyian célba értek. Csapatunk […]

tovább

Tábla hirdeti a HE-DO Kft. Építőipari Nívódíját a cég abasári telephelyén

A 21. számú főút Pásztó és Mátraszőlős közötti szakasz négynyomúsításának Építőipari Nívódíját hirdető emléktáblát leplezett le Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként résztvevő HE-DO Kft. tulajdonosa és Sipos Zsolt, a vállalat ügyvezetője a cég abasári központi telephelyén. Az építőipari szakmában meghatározó elismerést a HE-DO Kft. és a munkálatokban közreműködő Beruházó, Tervező és Mérnök Szervezet még tavaly […]

tovább

A HE-DO Kft. salgótarjáni és abasári telephelyein működő aszfaltkeverő üzemeinek gyártási kapacitásbővítése

A cég salgótarjáni és abasári telephelyén működő aszfaltkeverő üzemeinek gyártási kapacitásbővítéséhez a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP-1.2.1-16-2017-00638) pályázatán nettó 374 millió 796 ezer 739 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

tovább

Befejező munkálatokhoz közeledik a 21-es úton a HE-DO Kft.

A végéhez közeledik a HE-DO Kft. egyik legjelentősebb projektje, a Hatvant Salgótarjánnal négy sávon összekötő 21-es út felújítása és bővítése. A munkálatok még két helyszínen zajlanak Nógrád megyében: a Nógrád IV. és a Nógrád V. szakaszt várhatóan augusztus végén adják át a forgalomnak.

tovább

Az M25-ös autóút déli ütemén dolgozik a HE-DO Kft.

A Heves megyei székhely, Eger gyorsforgalmi bekötése három ütemben valósul meg. Az első ütem kivitelezése még tavaly augusztusban befejeződött: elsőként Andornaktálya elkerülő útja épült meg, valamint az Eger déli részén futó főutat újították fel. Jelenleg az M25-ös autóút harmadik ütemének munkálatai zajlanak cégünk részvételével.

tovább

Nő a forgalombiztonság a HE-DO Kft. munkájának köszönhetően a megújult 24121-es jelű Kisfüzes bekötő úton

A TOP-1.3.1-15-HE1-2016-00001 azonosító számú, „Közlekedésfejlesztés Heves megyében 1.” elnevezésű projektet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1 334 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg. A projekt keretében több mint 5,1 kilométeren vehették birtokba a közlekedők a 24121-es jelű utat.

tovább

A HE-DO Kft. újítja fel a jászberényi autóbusz-pályaudvart és környékét

Dr. Szabó Tamás jászberényi polgármester és Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezetője aláírta azt a vállalkozási szerződést, amelynek értelmében a következő 16 hónapban bruttó 710 millió forintból teljesen megújul a jászberényi buszpályaudvar és környéke.

tovább

Óriásit futott a Balaton Szupermaratonon kollégánk: Szanyi Tamás 25 óra 52 perc alatt teljesítette a 196250 méteres távot

Hónapokon át tartó kemény felkészülés és a legapróbb mozzanatokig megtervezett forgatókönyv után sikerrel futotta le a 196 kilométeres Balaton Szupermaratont Szanyi Tamás. A HE-DO Kft. veresegyházi telephelyének munkahelyi mérnöke az egyéni indulók között 25 óra 52 perc alatt ért be a négy napig tartó verseny céljába.

tovább

A Hónap Mérnöke lett munkatársunk, Reichardt Jenő főépítésvezető

Februárban életre hívott új sorozatában a Hónap Mérnökének választotta márciusban Reichardt Jenőt, a HE-DO Kft. salgótarjáni főépítésvezetőségének mérnökét a Magyar Építők szaklap.

tovább

Beemelték a tartót az új M3-as autópálya mogyoródi csomópontjánál

Jó ütemben halad a Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya-csomópont kivitelezésével a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft alkotta konzorcium.

tovább

Daganatos betegségben szenvedő gyermekeknek segített a HE-DO Kft.

A különböző daganatos megbetegedésekkel szemben hősiesen harcoló kisgyermekek küzdelmét próbálja megkönnyíteni a Heves megyei gyökerekkel rendelkező HE-DO Kft., amely a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika kérésére egy volumetrikus infúziós pumpát adományozott az intézetnek.

tovább

Építőipari Nívódíjat érdemelt ki a 21-es úton végzett munkájával a HE-DO Kft.

Közlekedési létesítmény kategóriában a 21-es számú főúton Pásztó és Mátraszőlős között végzett munkájának elismeréséül Építőipari Nívódíjban részesítette az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepi közgyűlésén a fővállalkozó-gererálkivitelező HE-DO Kft-t, és a munkálatokban résztvevő többi vállalkozást.

tovább

Az út, ami összeköt: ismét Egerben dolgozik a HE-DO Kft.

Teljes egészében megújul Eger egyik legfontosabb összekötő útja a HE-DO Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. jóvoltából.

tovább

Elkészült az M25-ös főút északi szakasza a HE-DO Kft. részvételével

Remek napra ébredtek november 7-én a Heves megyei Andornaktálya és Eger között élők: elkészült az új nyomvonalon épülő M25-ös főút északi szakasza a két település között a HE-DO Kft., a KM Építő Kft. és a Colas Út Zrt. kivitelezésében.

tovább

Elkészült az út az Egri Ipari Parkban

Több mint 900 méter új utat épített, és 1100 méter már meglévő utat újított fel a HE-DO Kft. és a Penta Kft. alkotta konzorcium az Egri Ipari Parkban.

tovább

Movember: bajuszkommandó alakult  a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapatánál

A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat valamennyi munkatársának és játékosának támogatása mellett öt kézilabdás döntött úgy, hogy november első napján megszabadul arcszőrzetétől, majd növekedő bajuszát egész hónapban nem vágja le.

tovább

Két összekötő utat adott át vállalatunk Heves megyében

Több mint 4 kilométer utat újított fel az elmúlt hónapokban a HE-DO Kft. Selyp és Gyöngyöspata, illetve Selyp és Petőfibánya között. Az összekötő utak ünnepélyes átadását október 17-én tartották.

tovább

Háromszázezer forinttal támogatta a rákellenes liga gyöngyösi szervezetét a HE-DO B.Braun Gyöngyös

A Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlotta fel a CYEB Budakalász ellen október 6-án játszott meccsének teljes bevételét a HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Ifjú biatlonosok versenyét támogatta a HE-DO Kft.

Mátra Kupa – Nemzetközi Meghívásos Nyári Légpuskás Biatlon Országos Bajnokságot szervezett a HONVÉD-ZALKA SE egyesület szeptember végén Galyatetőn. A rendezvény egyik támogatója a HE-DO Kft. volt.

tovább

Derekas helytállás a NIF Kupán: Egy győzelem és egy döntetlen sem volt elég a továbbjutáshoz

Céges focicsapattal indult el a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán és Családi Napon az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én.

tovább

Csurgóra is pontokért utazik a Gyöngyös

Nagyon jó formában voltunk, lehet jobb lett volna a szabad hétvégén is inkább játszanunk, de szerintem sikerült ismét olyan szintre felpörgetnünk magunkat, amilyenen voltunk az utolsó nyertes mérkőzésünkön a Cegléd ellen.

tovább

A kertészkedő kapus

Veteményeskertjéről, a legnagyobb fogásról, és a kézilabdával kapcsolatos eleve elrendeltetésről is mesél Tóth Mihály, a HE-DO B.Braun Gyöngyös kapusa.

tovább

HE-DO Családi Nap 2018

Idén is megrendeztük a már hagyománynak számító családi napunkat, melynek a Mátra-sástói Oxygen Adrenalin Park adott otthont. Az időjárásra szerencsére nem lehetett panasz, a dolgozók és családtagjaik egész nap ragyogó napsütést élvezhettek, így semmi nem állt a kalandok útjába.

tovább

Céges focicsapattal indul a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán

A VI. Infrastruktúra Kupa és Családi Napot rendezik meg az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én. Az esemény jó lehetőséget kínál egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

tovább

Szabad hétvégén töltődtek fel a gyöngyösi játékosok a Csurgó ellen

Szerintem jól jött a csapatnak, hogy három kemény meccs után van egy szabad hétvégénk és nem kell pályára lépni. Jó formában vagyunk, ezen az egy hetes szünet sem változtat semmit és tovább tudunk menetelni.

tovább

Mesterembert igazolt a Gyöngyös

Kitanult mesterségéről, hobbijáról és barátnőjéről is mesél Ubornyák Dávid, a HE-DO B.Braun Gyöngyös irányítója.

tovább

Szüreteljünk együtt a gyöngyösi kézilabdacsapattal!

 A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapata is fellép a pénteken kezdődő Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál első napján a gyöngyösi Fő téren felállított színpadon. Németh Tamás csapatkapitány, Urbán Egon és Gábori Máté jobbszélső mesélt a szőlőhöz és a borhoz fűződő viszonyáról. A részleteket ITT olvashatja el.    

tovább

Jól startolt a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabda csapat – interjúk a játékosokkal

Névadó szponzorációról szóló szerződés aláírása után, a hivatalosan is már HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat a Sport36-Komló csapatával kezdte meg a 2018/19-es idényt.

tovább

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A csapat hivatalos neve immár HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Emlékezetessé tettük kilenc kis teniszező nyári táborát Budaörsön

Hatalmas meglepetés ért kilenc lelkes gyerekteniszezőt a Budaörsi Teniszcentrum nyári táborában július 26-án: a gyerekek edzésére vállalatunk jóvoltából Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését.

tovább

Felújítás az M3-ason Hatvan és Gödöllő között

A HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. közösen korszerűsítik a Nyíregyháza felé vezető út 8 kilométeres szakaszát. Az autósok számára jó hír, hogy nem lesz forgalomzár a  kivitelezés ideje alatt. A főváros felé haladó forgalom a külső- és a leálló sávon, illetve a Nyíregyháza felé vezető oldalról átvezetett sávon zajlik majd. A szemben lévő […]

tovább

Elkészült az M25-ös út fejlesztésének első üteme

Adornaktálya határában átadták a heves megyei település elkerülését biztosító új utat, valamint az egri 252-es főút felújítását. Mindkét projekt  a Colas kivitelezésében, az M25-ös gyorsforgalmi út fejlesztésében valósult meg. Eger bekapcsolását a gyorsforgalmi hálózatba az M25-ös biztosítja majd, ami két ütemben épül majd ki a megyeszékhely és az M3-as között. Az északi ütemben Eger és […]

tovább

Névadó szponzor lett a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabda csapattal a HE-DO Kft. Így az NB I 2018/19-es idényétől a csapat megújult neve: HE-DO B.Braun Gyöngyös. „A HE-DO Kft. már hosszú évek óta támogatja az NB I-ben szereplő gyöngyösi férfi kézilabdacsapatot. A klub Gyöngyös egyetlen első osztályú csapata, amit ezentúl közösségépítő céllal egy […]

tovább

Megújítja Tiszafüred belvárosának útjait a HE-DO

Egy több mint 300 millió forintos beruházás keretén belül hat utca kap új csatornát és burkolatot Tiszafüred központjában. A kivitelezés során a HE-DO összesen 15,213 négyzetméternyi aszfaltburkolatot és 3023 folyóméternyi csapadékcsatornát épít meg. A feladatba beletartoznak még az irtási- és földmunkák, valamint az útburkolat, a bitumenes alap és a makadámburkolat elkészítése. A munkálatokban érintett útszakaszok […]

tovább

Generációváltás az építőiparban: hogyan látják a legnagyobbak?

A hazai építőipar cégvezetőinek életkora szinte garantálja, hogy a következő években sok vállalat szembesülni fog a generációváltás kérdésével. Az ágazat szereplőinek véleménye a témában pedig más és más. Általános mintának tűnik, hogy a cégekhez frissen érkező, pályakezdő fiataloknak már tapasztalt kollégák segítenek a beilleszkedésben és a szakmai tudás elmélyítésében. Ez a generációs különbségek áthidalásában is segít.

tovább

21 útfelújítás indul Borsodban és Hevesben

A HE-DO is részt vesz a 2,1 milliárd összértékű, észak-magyarországi útfelújításokban. Az összesen 21 részprojekttel bíró munkában érintett még a Colas, a KM és a Swietelsky is.

tovább

Zöldbe borul Eger központja

Idén több közösségi tér is felújításra kerül Egerben a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. A HE-DO Kft. és a Penta Kft. konzorciuma első lépésként közműrendszert épített ki, majd megkezdték az Erzsébet udvar munkálatait. A megújuló udvar a város kellemes színfoltja lesz, hiszen a beton helyett a zöld dominál majd.

tovább

Szuper aszfalton szuper új pályacsúcs a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen

Új pályacsúcs született a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen július 14-15-én. A magyar autósport legtradicionálisabb rendezvénye remek kikapcsolódást jelentett a családoknak, akik nagy számban látogattak ki az izgalmas megmérettetésre Parádsasvárra. A HE-DO Kft. segítségével 2016-ban megújult 24-es út minőségével minden versenyző elégedett volt.

tovább

Rózsaszentmárton térségében újított fel utakat a HE-DO és a KM

A Zagyvaszántót és Rózsaszentmártont összekötő utat, valamint a Selypet és Gyöngyöspatát összekötő út Rózsaszentmárton és Szűcsi közötti szakaszát is megújította a HE-DO és a KM.

tovább

Boldogság Rózsaszentmártonban: Két felújított utat adtunk át a térségben

„Mindig nagy öröm a HE-DO Kft-nek, amikor felújított utak átadóján vehet részt, hiszen egy út mindig összeköt két települést, azokat közelebb hozza egymáshoz, segítségével mélyülhet az ott élők összetartozásának érzése”

tovább

Superbrands díjas a HE-DO Kft.

Büszkén jelentjük be, hogy a HE-DO Kft. a 2018-as évben elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésre érdemes vállalatokat egy független szakértői bizottság választja ki. A díjat csak olyan márkák kaphatják meg, melyek az előző évben kiemelkedő sikereket értek el és ezen eredmények fenntartását biztosítják is. Magyarországon immár 12 éve van jelen a program, melynek […]

tovább

Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok a HE-DO Kft. támogatásával is

Idén ismét, immáron a 15. alkalommal kerül megrendezésre a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Mátrai Művészeti Napok keretében. A június 30. és július 8. között kilenc napon keresztül, kilenc helyszínen élvezhetik a kilátogatók a gasztronómiai különlegességeket a sokszínű programokat és a koncerteket. A HE-DO Kft. támogatása is segítette, hogy a Kékestetőre július 6-án ellátogathat a […]

tovább

Nagy sikerrel zajlott le a HE-DO Kft által támogatott 30. Squash Országos Bajnokság

Nagy sikerrel zajlott le a 30. Squash Országos Bajnokság Egerben, a Dobó téren. A rendezvény 4 napja alatt a város szívében nem csak a tenisz szerelmesei érezhették jól magukat, hiszen street food ételekkel, finom borokkal és családi programokkal is várták a kilátogatókat.

tovább

A terveknek megfelelően halad az M3-as új csomópontjának építése

A Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya csomópont kiépítését a HE-DO Kft. a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. végzi és a munkálatok jó ütemben haladnak.

tovább

Kilencven perc alatt hódították meg a Kékest: Gratulálunk a HE-DO Kft. csúcsfutóinak!

Több mint kétezer sportember vágott neki szombat délelőtt a 21. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A HE-DO Kft. először indított saját csapatot ezen a versenyen.

tovább

A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni. A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

tovább

Elkészült a 21-es út bátonyterenyei szakasza

Az ütemterv szerint halad a 21-es út Nógrád megyei szakaszainak építése a HE-DO Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a KM Építő Kft. kivitelezésében.

tovább

Fallabda fesztivál Egerben a Dobó téren!

A HE-DO Kft. által támogatott 30. Marshall – Országos Egyéni Squash Bajnokság keretén belül kerül megrendezésre az első Fallabda Fesztivál. Látványos mobil üvegpályával és lelátókkal várják a sport szerelmeseit Egerben, ahol az országos bajnokság legizgalmasabb küzdelmeit követhetik figyelemmel.

tovább

Megkezdte a Csömöri út felújítását a HE-DO

A BKK Zrt. megbízásából hajt végre közlekedésfejlesztést a HE-DO Rákosszentmihályon, a Csömöri út Körvasút sor és József utca közti szakaszán. A kivitelezés szerdán indult el.

tovább

A HE-DO is részt vesz a nógrádi útfelújításban

A KM Építő, a Swietelsky és a HE-DO együtt újítják fel az észak-magyarországi megye több útját is.

tovább

Budapest külvárosában fejleszt a HE-DO

A 26. kerületi Csömöri úton megújul a burkolat, jelzőlámpával lesz ellátva több kereszteződés, illetve a közvilágítást is korszerűsítik.

tovább

A hegyi szerpentinek száguldó cirkusza ismét Parádsasvárra érkezik!

A legendás 24-es úton, festői környezetben rendezik meg 2018. július 13-15-e között a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyt Parádsasvár és Galyatető között. A Magyarországon közel 100 éves tradícióval rendelkező autóverseny három napja az egész családnak remek kikapcsolódást jelenthet.

tovább