Nagy erőkkel dolgozik az M25-ös autóút déli ütemén a HE-DO Kft.

Elkészült az M25-ös autóút főpályáján a HE-DO Kft. által kivitelezett szakaszon az aszfalt alap-, és kötőréteg nagy része, így a befejező munkának számító padkaépítésnek és rézsűs felületek humuszolásának is neki tudtunk kezdeni. A közeljövőben a szalagkorlát és a vadvédő kerítés építésére kerül sor – mondta Fényes Tamás, a HE-DO Kft. projektigazgatója. Ahogy arról már korábban […]

tovább

Szeptemberre elkészül a miskolci Kiss Ernő utca felújítása

A miskolci kétszer kétsávos Kiss Ernő utca a város forgalmának kulcsfontosságú útszakasza, ami szeptemberre a Vasgyári utca és a Wesselényi utca közötti szakaszon teljesen megújul a hatékony közlekedés érdekében.

tovább

Elkészült az M3-as új csomópontja Mogyoródnál

Befejeződött az építtető NIF Zrt. által megvalósuló „Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya csomópont, valamint a csomópont és a 2101. j. út közötti szakasz megvalósítása” elnevezésű projekt július 24-én.

tovább

A miskolci Kiss Ernő utcát újítja fel a HE-DO Kft.

A HE-DO Kft. megkezdte a miskolci kétszer kétsávos Kiss Ernő utca teljes felújítását. A város déli tehermentesítő szakasza a Vasgyári utca és a Wesselényi utca közötti 2 kilométeren keresztül kap új aszfaltréteget. Az építőipari vállalat kicseréli a szalagkorlátokat, korszerűsíti a fedett buszmegállókat és helyreállítja a járdákat is.

tovább

Megújul a XVI. kerületi Bökényföldi út és a Cinkotai út egy-egy szakasza

A főváros XVI. kerületében található Bökényföldi út – Rákosligeti határút – Cinkotai út felújítását végzi 4,5 kilométeren keresztül a Colas Út Zrt. és a HE-DO Kft. alkotta konzorcium Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából és finanszírozásában a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. megrendelésére.

tovább

Csúcsra futottak cégünk munkatársai Kékestetőn

Közel 2400 sportember vágott neki június 1-jén a 22. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A 11,6 kilométeres távon 671 méter volt a szintkülönbség. Vállalatunk immár másodjára indított saját csapatot az embert próbáló versenyen. Cégünk ötös fogata remekül vette az akadályt, alig több mint egy és háromnegyed óra alatt mindannyian célba értek. Csapatunk […]

tovább

Tábla hirdeti a HE-DO Kft. Építőipari Nívódíját a cég abasári telephelyén

A 21. számú főút Pásztó és Mátraszőlős közötti szakasz négynyomúsításának Építőipari Nívódíját hirdető emléktáblát leplezett le Dobróka Tamás, a munkálatokban generálkivitelezőként résztvevő HE-DO Kft. tulajdonosa és Sipos Zsolt, a vállalat ügyvezetője a cég abasári központi telephelyén. Az építőipari szakmában meghatározó elismerést a HE-DO Kft. és a munkálatokban közreműködő Beruházó, Tervező és Mérnök Szervezet még tavaly […]

tovább

A HE-DO Kft. salgótarjáni és abasári telephelyein működő aszfaltkeverő üzemeinek gyártási kapacitásbővítése

A cég salgótarjáni és abasári telephelyén működő aszfaltkeverő üzemeinek gyártási kapacitásbővítéséhez a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP-1.2.1-16-2017-00638) pályázatán nettó 374 millió 796 ezer 739 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

tovább

Befejező munkálatokhoz közeledik a 21-es úton a HE-DO Kft.

A végéhez közeledik a HE-DO Kft. egyik legjelentősebb projektje, a Hatvant Salgótarjánnal négy sávon összekötő 21-es út felújítása és bővítése. A munkálatok még két helyszínen zajlanak Nógrád megyében: a Nógrád IV. és a Nógrád V. szakaszt várhatóan augusztus végén adják át a forgalomnak.

tovább

Az M25-ös autóút déli ütemén dolgozik a HE-DO Kft.

A Heves megyei székhely, Eger gyorsforgalmi bekötése három ütemben valósul meg. Az első ütem kivitelezése még tavaly augusztusban befejeződött: elsőként Andornaktálya elkerülő útja épült meg, valamint az Eger déli részén futó főutat újították fel. Jelenleg az M25-ös autóút harmadik ütemének munkálatai zajlanak cégünk részvételével.

tovább

Nő a forgalombiztonság a HE-DO Kft. munkájának köszönhetően a megújult 24121-es jelű Kisfüzes bekötő úton

A TOP-1.3.1-15-HE1-2016-00001 azonosító számú, „Közlekedésfejlesztés Heves megyében 1.” elnevezésű projektet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1 334 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg. A projekt keretében több mint 5,1 kilométeren vehették birtokba a közlekedők a 24121-es jelű utat.

tovább

A HE-DO Kft. újítja fel a jászberényi autóbusz-pályaudvart és környékét

Dr. Szabó Tamás jászberényi polgármester és Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezetője aláírta azt a vállalkozási szerződést, amelynek értelmében a következő 16 hónapban bruttó 710 millió forintból teljesen megújul a jászberényi buszpályaudvar és környéke.

tovább

Óriásit futott a Balaton Szupermaratonon kollégánk: Szanyi Tamás 25 óra 52 perc alatt teljesítette a 196250 méteres távot

Hónapokon át tartó kemény felkészülés és a legapróbb mozzanatokig megtervezett forgatókönyv után sikerrel futotta le a 196 kilométeres Balaton Szupermaratont Szanyi Tamás. A HE-DO Kft. veresegyházi telephelyének munkahelyi mérnöke az egyéni indulók között 25 óra 52 perc alatt ért be a négy napig tartó verseny céljába.

tovább

A Hónap Mérnöke lett munkatársunk, Reichardt Jenő főépítésvezető

Februárban életre hívott új sorozatában a Hónap Mérnökének választotta márciusban Reichardt Jenőt, a HE-DO Kft. salgótarjáni főépítésvezetőségének mérnökét a Magyar Építők szaklap.

tovább

Beemelték a tartót az új M3-as autópálya mogyoródi csomópontjánál

Jó ütemben halad a Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya-csomópont kivitelezésével a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft alkotta konzorcium.

tovább

Daganatos betegségben szenvedő gyermekeknek segített a HE-DO Kft.

A különböző daganatos megbetegedésekkel szemben hősiesen harcoló kisgyermekek küzdelmét próbálja megkönnyíteni a Heves megyei gyökerekkel rendelkező HE-DO Kft., amely a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika kérésére egy volumetrikus infúziós pumpát adományozott az intézetnek.

tovább

Építőipari Nívódíjat érdemelt ki a 21-es úton végzett munkájával a HE-DO Kft.

Közlekedési létesítmény kategóriában a 21-es számú főúton Pásztó és Mátraszőlős között végzett munkájának elismeréséül Építőipari Nívódíjban részesítette az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepi közgyűlésén a fővállalkozó-gererálkivitelező HE-DO Kft-t, és a munkálatokban résztvevő többi vállalkozást.

tovább

Az út, ami összeköt: ismét Egerben dolgozik a HE-DO Kft.

Teljes egészében megújul Eger egyik legfontosabb összekötő útja a HE-DO Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. jóvoltából.

tovább

Elkészült az M25-ös főút északi szakasza a HE-DO Kft. részvételével

Remek napra ébredtek november 7-én a Heves megyei Andornaktálya és Eger között élők: elkészült az új nyomvonalon épülő M25-ös főút északi szakasza a két település között a HE-DO Kft., a KM Építő Kft. és a Colas Út Zrt. kivitelezésében.

tovább

Elkészült az út az Egri Ipari Parkban

Több mint 900 méter új utat épített, és 1100 méter már meglévő utat újított fel a HE-DO Kft. és a Penta Kft. alkotta konzorcium az Egri Ipari Parkban.

tovább

Movember: bajuszkommandó alakult  a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapatánál

A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat valamennyi munkatársának és játékosának támogatása mellett öt kézilabdás döntött úgy, hogy november első napján megszabadul arcszőrzetétől, majd növekedő bajuszát egész hónapban nem vágja le.

tovább

Két összekötő utat adott át vállalatunk Heves megyében

Több mint 4 kilométer utat újított fel az elmúlt hónapokban a HE-DO Kft. Selyp és Gyöngyöspata, illetve Selyp és Petőfibánya között. Az összekötő utak ünnepélyes átadását október 17-én tartották.

tovább

Háromszázezer forinttal támogatta a rákellenes liga gyöngyösi szervezetét a HE-DO B.Braun Gyöngyös

A Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlotta fel a CYEB Budakalász ellen október 6-án játszott meccsének teljes bevételét a HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Ifjú biatlonosok versenyét támogatta a HE-DO Kft.

Mátra Kupa – Nemzetközi Meghívásos Nyári Légpuskás Biatlon Országos Bajnokságot szervezett a HONVÉD-ZALKA SE egyesület szeptember végén Galyatetőn. A rendezvény egyik támogatója a HE-DO Kft. volt.

tovább

Derekas helytállás a NIF Kupán: Egy győzelem és egy döntetlen sem volt elég a továbbjutáshoz

Céges focicsapattal indult el a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán és Családi Napon az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én.

tovább

Csurgóra is pontokért utazik a Gyöngyös

Nagyon jó formában voltunk, lehet jobb lett volna a szabad hétvégén is inkább játszanunk, de szerintem sikerült ismét olyan szintre felpörgetnünk magunkat, amilyenen voltunk az utolsó nyertes mérkőzésünkön a Cegléd ellen.

tovább

A kertészkedő kapus

Veteményeskertjéről, a legnagyobb fogásról, és a kézilabdával kapcsolatos eleve elrendeltetésről is mesél Tóth Mihály, a HE-DO B.Braun Gyöngyös kapusa.

tovább

HE-DO Családi Nap 2018

Idén is megrendeztük a már hagyománynak számító családi napunkat, melynek a Mátra-sástói Oxygen Adrenalin Park adott otthont. Az időjárásra szerencsére nem lehetett panasz, a dolgozók és családtagjaik egész nap ragyogó napsütést élvezhettek, így semmi nem állt a kalandok útjába.

tovább

Céges focicsapattal indul a HE-DO Kft. a VI. Infrastruktúra Kupán

A VI. Infrastruktúra Kupa és Családi Napot rendezik meg az Ikarus BSE Sporttelepen szeptember 29-én. Az esemény jó lehetőséget kínál egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

tovább

Szabad hétvégén töltődtek fel a gyöngyösi játékosok a Csurgó ellen

Szerintem jól jött a csapatnak, hogy három kemény meccs után van egy szabad hétvégénk és nem kell pályára lépni. Jó formában vagyunk, ezen az egy hetes szünet sem változtat semmit és tovább tudunk menetelni.

tovább

Mesterembert igazolt a Gyöngyös

Kitanult mesterségéről, hobbijáról és barátnőjéről is mesél Ubornyák Dávid, a HE-DO B.Braun Gyöngyös irányítója.

tovább

Szüreteljünk együtt a gyöngyösi kézilabdacsapattal!

 A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapata is fellép a pénteken kezdődő Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál első napján a gyöngyösi Fő téren felállított színpadon. Németh Tamás csapatkapitány, Urbán Egon és Gábori Máté jobbszélső mesélt a szőlőhöz és a borhoz fűződő viszonyáról. A részleteket ITT olvashatja el.    

tovább

Jól startolt a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabda csapat – interjúk a játékosokkal

Névadó szponzorációról szóló szerződés aláírása után, a hivatalosan is már HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat a Sport36-Komló csapatával kezdte meg a 2018/19-es idényt.

tovább

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A csapat hivatalos neve immár HE-DO B.Braun Gyöngyös.

tovább

Emlékezetessé tettük kilenc kis teniszező nyári táborát Budaörsön

Hatalmas meglepetés ért kilenc lelkes gyerekteniszezőt a Budaörsi Teniszcentrum nyári táborában július 26-án: a gyerekek edzésére vállalatunk jóvoltából Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését.

tovább

Felújítás az M3-ason Hatvan és Gödöllő között

A HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. közösen korszerűsítik a Nyíregyháza felé vezető út 8 kilométeres szakaszát. Az autósok számára jó hír, hogy nem lesz forgalomzár a  kivitelezés ideje alatt. A főváros felé haladó forgalom a külső- és a leálló sávon, illetve a Nyíregyháza felé vezető oldalról átvezetett sávon zajlik majd. A szemben lévő […]

tovább

Elkészült az M25-ös út fejlesztésének első üteme

Adornaktálya határában átadták a heves megyei település elkerülését biztosító új utat, valamint az egri 252-es főút felújítását. Mindkét projekt  a Colas kivitelezésében, az M25-ös gyorsforgalmi út fejlesztésében valósult meg. Eger bekapcsolását a gyorsforgalmi hálózatba az M25-ös biztosítja majd, ami két ütemben épül majd ki a megyeszékhely és az M3-as között. Az északi ütemben Eger és […]

tovább

Névadó szponzor lett a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabda csapattal a HE-DO Kft. Így az NB I 2018/19-es idényétől a csapat megújult neve: HE-DO B.Braun Gyöngyös. „A HE-DO Kft. már hosszú évek óta támogatja az NB I-ben szereplő gyöngyösi férfi kézilabdacsapatot. A klub Gyöngyös egyetlen első osztályú csapata, amit ezentúl közösségépítő céllal egy […]

tovább

Megújítja Tiszafüred belvárosának útjait a HE-DO

Egy több mint 300 millió forintos beruházás keretén belül hat utca kap új csatornát és burkolatot Tiszafüred központjában. A kivitelezés során a HE-DO összesen 15,213 négyzetméternyi aszfaltburkolatot és 3023 folyóméternyi csapadékcsatornát épít meg. A feladatba beletartoznak még az irtási- és földmunkák, valamint az útburkolat, a bitumenes alap és a makadámburkolat elkészítése. A munkálatokban érintett útszakaszok […]

tovább

Generációváltás az építőiparban: hogyan látják a legnagyobbak?

A hazai építőipar cégvezetőinek életkora szinte garantálja, hogy a következő években sok vállalat szembesülni fog a generációváltás kérdésével. Az ágazat szereplőinek véleménye a témában pedig más és más. Általános mintának tűnik, hogy a cégekhez frissen érkező, pályakezdő fiataloknak már tapasztalt kollégák segítenek a beilleszkedésben és a szakmai tudás elmélyítésében. Ez a generációs különbségek áthidalásában is segít.

tovább

21 útfelújítás indul Borsodban és Hevesben

A HE-DO is részt vesz a 2,1 milliárd összértékű, észak-magyarországi útfelújításokban. Az összesen 21 részprojekttel bíró munkában érintett még a Colas, a KM és a Swietelsky is.

tovább

Zöldbe borul Eger központja

Idén több közösségi tér is felújításra kerül Egerben a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. A HE-DO Kft. és a Penta Kft. konzorciuma első lépésként közműrendszert épített ki, majd megkezdték az Erzsébet udvar munkálatait. A megújuló udvar a város kellemes színfoltja lesz, hiszen a beton helyett a zöld dominál majd.

tovább

Szuper aszfalton szuper új pályacsúcs a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen

Új pályacsúcs született a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen július 14-15-én. A magyar autósport legtradicionálisabb rendezvénye remek kikapcsolódást jelentett a családoknak, akik nagy számban látogattak ki az izgalmas megmérettetésre Parádsasvárra. A HE-DO Kft. segítségével 2016-ban megújult 24-es út minőségével minden versenyző elégedett volt.

tovább

Rózsaszentmárton térségében újított fel utakat a HE-DO és a KM

A Zagyvaszántót és Rózsaszentmártont összekötő utat, valamint a Selypet és Gyöngyöspatát összekötő út Rózsaszentmárton és Szűcsi közötti szakaszát is megújította a HE-DO és a KM.

tovább

Boldogság Rózsaszentmártonban: Két felújított utat adtunk át a térségben

„Mindig nagy öröm a HE-DO Kft-nek, amikor felújított utak átadóján vehet részt, hiszen egy út mindig összeköt két települést, azokat közelebb hozza egymáshoz, segítségével mélyülhet az ott élők összetartozásának érzése”

tovább

Superbrands díjas a HE-DO Kft.

Büszkén jelentjük be, hogy a HE-DO Kft. a 2018-as évben elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésre érdemes vállalatokat egy független szakértői bizottság választja ki. A díjat csak olyan márkák kaphatják meg, melyek az előző évben kiemelkedő sikereket értek el és ezen eredmények fenntartását biztosítják is. Magyarországon immár 12 éve van jelen a program, melynek […]

tovább

Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok a HE-DO Kft. támogatásával is

Idén ismét, immáron a 15. alkalommal kerül megrendezésre a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Mátrai Művészeti Napok keretében. A június 30. és július 8. között kilenc napon keresztül, kilenc helyszínen élvezhetik a kilátogatók a gasztronómiai különlegességeket a sokszínű programokat és a koncerteket. A HE-DO Kft. támogatása is segítette, hogy a Kékestetőre július 6-án ellátogathat a […]

tovább

Nagy sikerrel zajlott le a HE-DO Kft által támogatott 30. Squash Országos Bajnokság

Nagy sikerrel zajlott le a 30. Squash Országos Bajnokság Egerben, a Dobó téren. A rendezvény 4 napja alatt a város szívében nem csak a tenisz szerelmesei érezhették jól magukat, hiszen street food ételekkel, finom borokkal és családi programokkal is várták a kilátogatókat.

tovább

A terveknek megfelelően halad az M3-as új csomópontjának építése

A Mogyoród és Fót térségében épülő autópálya csomópont kiépítését a HE-DO Kft. a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. végzi és a munkálatok jó ütemben haladnak.

tovább

Kilencven perc alatt hódították meg a Kékest: Gratulálunk a HE-DO Kft. csúcsfutóinak!

Több mint kétezer sportember vágott neki szombat délelőtt a 21. Kékes Csúcsfutásnak, hogy Mátrafüredről a Kékes legtetejéig fusson. A HE-DO Kft. először indított saját csapatot ezen a versenyen.

tovább

A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni. A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

tovább

Elkészült a 21-es út bátonyterenyei szakasza

Az ütemterv szerint halad a 21-es út Nógrád megyei szakaszainak építése a HE-DO Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a KM Építő Kft. kivitelezésében.

tovább

Fallabda fesztivál Egerben a Dobó téren!

A HE-DO Kft. által támogatott 30. Marshall – Országos Egyéni Squash Bajnokság keretén belül kerül megrendezésre az első Fallabda Fesztivál. Látványos mobil üvegpályával és lelátókkal várják a sport szerelmeseit Egerben, ahol az országos bajnokság legizgalmasabb küzdelmeit követhetik figyelemmel.

tovább

Megkezdte a Csömöri út felújítását a HE-DO

A BKK Zrt. megbízásából hajt végre közlekedésfejlesztést a HE-DO Rákosszentmihályon, a Csömöri út Körvasút sor és József utca közti szakaszán. A kivitelezés szerdán indult el.

tovább

A HE-DO is részt vesz a nógrádi útfelújításban

A KM Építő, a Swietelsky és a HE-DO együtt újítják fel az észak-magyarországi megye több útját is.

tovább

Budapest külvárosában fejleszt a HE-DO

A 26. kerületi Csömöri úton megújul a burkolat, jelzőlámpával lesz ellátva több kereszteződés, illetve a közvilágítást is korszerűsítik.

tovább

A hegyi szerpentinek száguldó cirkusza ismét Parádsasvárra érkezik!

A legendás 24-es úton, festői környezetben rendezik meg 2018. július 13-15-e között a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyt Parádsasvár és Galyatető között. A Magyarországon közel 100 éves tradícióval rendelkező autóverseny három napja az egész családnak remek kikapcsolódást jelenthet.

tovább

2020 nyarára bekötik Egert a gyorsforgalmi úthálózatba

Elindult a kivitelezés az M25 déli ütemén is – a Colas és a HE-DO építik a még hiányzó 15 kilométert. Az M25-ös út 14,5 kilométer hosszú déli üteme két szakaszra bontva épül meg 2020 nyarára.

tovább

Elkészültek a négysávos 21-es főút legújabb szakaszával Hatvannál

Átadták a 21-es főút legújabb négysávos szakaszát hétfőn. A folyamatosan zajló összesen 26,88 kilométernyi pálya fejlesztéséből álló projektsorozat részeként most egy 6,55 kilométeres szakasszal készült el a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

tovább

Százezer ember életét könnyítő útépítésbe kezdett a Penta és a HE-DO

Letették az M2-es Dunakeszi északi csomópontját a 2-es főúttal összekötő út alapkövét. A NIF Zrt. beruházásában 3,258 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló beruházást a Penta Kft. és HE-DO Kft. konzorciuma kivitelezi.

tovább

Hónapokkal a határidő előtt adták át a 21-es út új szakaszait

Átadták 21-es főút négysávosított szakaszait Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszát. A Salgótarján gyorsabb elérését célzó gyorsforgalmi út a Colas, az EuroAszfalt és a HE-DO közös munkájának köszönhetően készült el. A 2016 nyarán elkezdett munkákat a kivitelezők jóval a határidő előtt fejezték be. A Nógrád III projekt szerződéses befejezési határideje 2018 júliusára […]

tovább

Modern eszközökkel növeli aszfaltgyártási kapacitását a HE-DO

Abasáron és Salgótarjában is új eszközöket telepít a vállalat egy GINOP pályázaton elnyert támogatásból, a fejlesztés az újrahasznosításban is előrelépést hoz.

tovább

Hónapokkal a határidő előtt adták át a 21-es út új szakaszait

Átadták 21-es főút négysávosított szakaszait Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszát. A Salgótarján gyorsabb elérését célzó gyorsforgalmi út a Colas, az EuroAszfalt és a HE-DO közös munkájának köszönhetően készült el.

tovább

Indul a 2-es főút és az M2 új összekötő útjának építése

Két és fél kilométer hosszú, kétszer egysávos összekötő utat kivitelez Dunakeszi és Göd között a Penta Általános Építőipari Kft. és a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban.

tovább

Észak-Magyarországon is indul az útfelújítási program

A HE-DO, a KM, a Colas és a Swietelsky tíz útszakaszt újít fel Heves, Nógrád és Borsod megyében, több mint 1,8 milliárd forintból. Az összesen kilenc út tíz szakaszát érintő munka két útszakasz kivételével uniós támogatásból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében valósul meg.

tovább

Hat sülysápi utcát újít fel év végéig a HE-DO

Folytatódik Sülysáp 2014-ben meghirdetett útfelújítási programja: az önkormányzat októberben a HE-DO Kft.-vel szerződött hat, eddig részben burkolatlan utcában elvégzendő útjavítás kivitelezésére, összesen 189,6 millió forint értékben.

tovább

Jövő nyárra elkészül az M25 északi üteme

Terv szerint halad az építkezés az M25 északi ütemén és az ahhoz kapcsolódó beruházásoknál – adta hírül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) pénteken. A Colas Út Zrt., a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. idén május óta kivitelezi az északi ütemet.

tovább

Húszéves autópályarészt újít meg Heves megyében a HE-DO

Megújul az M3-as autópálya bal pályája Füzesabony térségében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A nettó 174 millió forintos munkát a HE-DO Kft. kivitelezi egy hónap alatt.

tovább

Kétmilliárdból újul meg Zalaegerszeg úthálózata

Kétmilliárd forintos keretszerződésben építtet és újíttat fel utakat, járdákat és tereket Zalaegerszeg városa, a munkálatokat a szintén Zala megyei, keszthelyi székhelyű Horváth-Ép Kft. végezheti el.

tovább

20 hektárnyi új iparterületet nyit meg a HE-DO és a Penta Egerben

Összesen mintegy 2 kilométernyi utat épít egy új beruházás keretében a HE-DO Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. Egerben. Ebből 900 méter hosszan valósul meg az ipari bekötőút, buszmegállókat, illetve teher- és személygépkocsi-parkolókat is kialakítanak.

tovább

Elrajtol az Ózdot Budapesthez közelebb hozó útfejlesztés

A 23-as és 25-ös főutakat mintegy 70 kilométeren fogják felújítani és kibővíteni, a feladatok tervezése kezdődhet meg  – derül ki az uniós közbeszerzési információkból.

tovább

Kézműves vásárral és koncertekkel várja a családokat vasárnap Kékestető

Alig kell már csupán néhányat aludnunk, hogy az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával kezdetét vegye az év egyik legjobban várt szakasza, a karácsonyi ünnepvárás és készülődés ideje. Hazánk legmagasabb pontja, Kékestető –csakúgy, mint nyolcadik éve minden decemberben – idén is különleges eseménnyel indítja advent első vasárnapján a várakozást.

tovább

Izgalmas akadályfutó verseny Kékestetőn

December 9-én másodjára is adott az alkalom az elszánt sportolók számára, hogy országunk legmagasabb pontjának sípályáit nem csupán lesiklásra, hanem a felfelé futásra is használhassák.

tovább

Ünnepeljük együtt az adventet a Kékesen!

Kézműves vásár, vicces karácsonyi kellékekkel való interaktív fotózás, koncertek, ünnepi áldás, örömtűz gyújtás és forralt bor: többek között ezekkel a színes programokkal várjuk Önt és kedves családját december 3-án vasárnap 10 órától a festői szépségű Kékes tetején levő Angyalok tisztásán ingyenes adventi rendezvényünkön.

tovább

Veresegyházon mérik össze erejüket Magyarország erős emberei

Az ország legerősebb embereit tömörítő Hungarian StrongMan Association és a Prémium Média & Sport Management Zrt. szervezésében október 28-án, szombaton kerül megrendezésre a HSMA Erősember Páros Országos Bajnokság – HE-DO Kupa 2017, melynek a HE-DO Kft. veresegyházi telephelye és a Veresegyházi Medveotthon adnak otthont.

tovább

A HE-DO és a Swietelsky elkészült a 21-es út új sávjaival

A négysávosodó út valamennyi szakaszán elkészültek az új sávok, így a Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét megteremtő útnak már mindhárom szakaszán a régi sávok felújítása van a középpontban. A Heves megyei I. szakaszon várhatóan szerdán délután az új pályára terelik a forgalmat, ezt követően pedig megkezdik a 6,55 kilométeres régi, jobb pálya bontását.

tovább

A HE-DO és a Colas befejezte a 3-as főút felújítását

2,5 milliárd forintos állami támogatásból újult meg a 3-as út a HE-DO és a Colas kivitelezésében. A Gyöngyös és Pest megye határa között húzódó több mint 25 kilométeres szakaszt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára adta át Hatvanban.

tovább

A Colas és a Mento újítja fel Miskolc utcáit

A Modern Városok program keretében 13 utca és a hozzájuk kapcsolódó létesítmények újulnak meg, több mint 1 milliárd forintból. A közbeszerzési pályázatot a Colas Út Zrt. és a miskolci Mento Kft. nyerte. További pályázók voltak még a HE-DO Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

tovább

21-es út: indul a régi sávok felújítása

Miután a HE-DO, az Euroaszfalt, a Colas és a Swietelsky befejezte az új sávok építését a 21-es úton, amely Salgótarján gyorsforgalmi elérhetőségét teremti meg Hatvan és a megyeszékhely között, elkezdik a régiek teljes felújítását. Június óta a munkák három szakaszon zajlanak, először a meglévő út mentén épül meg a két új sáv, majd pedig a forgalmat az új sávokra terelve, új burkolatot tesznek a régi sávokra.

tovább

4,5 kilométernyi utat tett biztonságosabbá a HE-DO, a Colas és a HÉDÚT

Megújult Heves megyében a 2419-es jelű, Mátrafüredet és Abasárt összekötő út. A beruházás összesen 361 millió forintba került, a kivitelezést pedig a HE-DO Kft., a Colas Út Zrt. és a HÉDÚT ’91 közösen végezte.

tovább

A Colas és az EuroAszfalt is előbb végezhet a 21-es főúton

Jó hír a nógrádi térségnek, hogy a 21-es főút négysávosításának harmadik szakaszához hasonlóan a második, Szurdokpüspöki és Pásztó közötti szakasz is hamarabb, a 2018. májusi határidő előtt készülhet el.

tovább

2019-ben fejeződik be a 21-es út négysávosítása

A Salgótarján gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő beruházás utolsó szakaszain is megkezdte a munkát a HE-DO, a Swietelsky és a KM. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, csütörtöki sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a munkák 2019 májusában fejeződnek majd be.

tovább

Újjáépül Salgótarján a Modern városok keretében

Új városközpont kialakítása, ipari, közlekedési, energetikai, turisztikai és sportfejlesztések. Többek között ezek szerepelnek a nógrádi megyeszékhely modernizálási tervei között. Az egyik legfontosabb beruházás az országhatárig érő, Salgótarjánt elkerülő négysávos út, mely összege 40-50 milliárd forint.

tovább

Új csomópont az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM kivitelezésében

Fót és Mogyoród megközelítését segíti majd az az ötmilliárdos beruházás, melyet a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft és a KM Építő Kft. konzorciumban végez. Rajtuk kívül érvényes ajánlatot tett a STRABAG Építő Kft. és az EuroAszfalt Kft.

tovább

Közelebb kerül Ózd a fővároshoz

Elkerülő utakkal és gyorsító sávokkal fejlesztik az Ózdot és Bátonyterenyét összekötő 23-as és 25-ös főutakat.  Az útvonal jelentőségét az adja, hogy a 35 ezres népességű Ózd általa csatlakozik a 21-es úthoz, amely a négysávosítás által gyorsforgalmi elérhetőséget biztosít a fővároshoz.

tovább

Kiderült, mely cégek építik a 21-es négysávosodó szakaszait

Tavaly indult, idén pedig folytatódik a 21-es út négysávossá történő bővítése. 22 milliárd forintból 14,8 km épül meg, a fennmaradó 11,3 km építése előreláthatólag az év végén kezdődhet. A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

tovább

Új csomópontot épít az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM

Az M3-as autópálya új csomópontjára vonatkozóan kihirdetett közbeszerzési eredmények szerint a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft., valamint a KM Építő Kft. kivitelezi a Mogyoród és Fót megközelítését javító fejlesztést.

tovább

Fontos bekötőút újult meg a HE-DO kivitelezésében

Átadták a Tápióbicske és Nagykáta közötti 6,7 kilométeres útszakaszt, amelynek felújítását a HE-DO Kft. végezte. A beruházás nagyban megkönnyíti a fővárosba vezető 31-es út és a járási központ elérhetőségét Tápióbicskéről.

tovább

Futballban mérték össze tudásukat az infrastruktúra-építés bajnokai

Múlt szombaton negyedik alkalommal rendezték meg az Infrastruktúra Kupát és Családi Napot, a szektor legnagyobb szabadidősport programját. A rendezvényre azok a minisztériumok, közigazgatási intézmények és állami vállalatok kaptak meghívást, amelyek a szektorhoz kapcsolódó különböző folyamatokban kiemelkedő szerepet töltenek be.

tovább

Új cégeket vonzott a térségbe a 21-es út felújítása

A beruházás célja Salgótarján és Nógrád megye becsatlakozása az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A projekt három szakaszon folyik és a 22 milliárd forintból összesen 14,8 km kétszer két sávos gyorsforgalmi út épül meg.  A kivitelezést a HE-DO Kft., a Swietelsky, az Euroaszfalt, a Colas Út és a Colas Hungária szakaszonként felosztva, közösen végzik.

tovább

Télen már használhatjuk a 21-es főút megújult szakaszait

Jelenleg 15 kilométeren zajlik a munkavégzés az út bal pályáján, amelyet a téli hónapokban már használatba vehetnek az autósok. Ekkor kezdődik majd a jobb pálya bontása és újjáépítése.

tovább

A HE-DO építi a Mátrai Erőmű elkerülő útját

A Közbeszerzési hatóság tájékoztatása szerint a HE-DO Kft. végzi a Mátrai Erőmű elkerülő útjának építését. A feladat meghatározása szerint az utat 3300 méter hosszan, 9,5 méter koronaszélességgel kell megépíteni csatlakozásokkal, vízépítéssel és forgalomtechnikai intézkedésekkel. Az építőipari cég nettó 614 millió forintból kivitelezi a beruházást.

tovább

Együtt a közúton, a versenypályán és a célban

A HE-DO Kft számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás, és ezen belül is különösen a sport támogatása. Mivel a technikai sportokhoz általában elengedhetetlen egy kiváló minőségű útburkolattal ellátott pálya, így magától adódik a párhuzam, hogy támogatóként jelen legyünk a 21. század sportágaiban is.

tovább

25 éve az építőipar szolgálatában a HE-DO Kft.

„Az Út, ami összeköt…” Nem véletlen, hogy ez a szlogenje, vagyis jelmondata a HE-DO Kft-nek, amit 25 évvel ezelőtt alapított a Dobróka család, vagyis Dobróka László, Dobróka Lászlóné és Dobróka Tamás. A kezdeti sok nehézség ellenére is mindvégig talpon maradt és mindvégig bizonyított a Heves megyei gyökerű, mai napig is családi tulajdonban lévő cég.

tovább

I. HE-DO CSALÁDI NAP

Társaságunk a közelgő 25. születésnapját ünneplendő események, nyitó rendezvényeként vidám családi programokkal várta a Hungaroringen a HE-DO Kft. alkalmazottait és családtagjait 2016.10.16-án. E jeles alkalmon képviseltette magát az összes telephely, így az abasári, a budapesti, a hejőpapi, a salgótarjáni és a veresegyházi is.

tovább