Hírek

Újabb hídon kezdik el a munkát az Eger-Szilvásvárad közötti útfelújítás során

Félpályás korlátozásra és jelzőlámpás forgalomirányításra számíthatnak a közlekedők Szarvaskő térségében hídfelújítási munkálatok miatt.

tovább

Kazincbarcika fontos útszakaszai kaptak új burkolatot a HE-DO kivitelezésében

Kazincbarcikán az Újkazinci terek esetében 13.440 m², a Tóth Árpád úton 3.530 m², a Paál László út-Derkovits tér területén mintegy 3.978 m² terület kapott új aszfaltburkolatot a HE-DO kivitelezésében.

tovább

Újabb projektet adtak át a gyöngyösi elkerülő átfogó beruházásában

A 3-as főútnak a város külső térségében fekvő szakasza kapott fejlesztéseket; a nyugati elkerülő út új nyomvonalú szakaszán pedig még dolgozik a HE-DO és a Colas konzorciuma.

tovább

Véghajrában a 23-as főúthoz kapcsolódó komplex beruházás

A 23-as számú főút Bátonyterenye−Kisterenye új nyomvonalú elkerülő út alapkőletételi eseményét 2022 szeptemberében tartották.

tovább

Öt utca kapott új aszfaltburkolatot a HE-DO kivitelezésében Jászjákóhalmán

A projekt ünnepélyes zárórendezvényét május 9-én tartották.

tovább

Szada egyik forgalmas utcája újul meg a HE-DO kivitelezésében

A Pest vármegyei Szadán a Csapás utca régi útvonal-nyomvonalát erősítik meg a szakemberek új alépítménnyel és két réteg aszfalttal.

tovább

Kockakő helyett aszfalttal és zöld szigetekkel újult meg a pesti belváros egyik utcája a HE-DO kivitelezésében

A HE-DO befejezte a kivitelezési munkákat a Csengery utca I. építési szakaszán

tovább

Közel 22 km-en kap új aszfaltburkolatot az Eger-Szilvásvárad közötti út egy szakasza

A kivitelezésben Eger-Szilvásvárad közötti aszfaltburkolat-felújítása valósul meg a 25. jelű másodrendű főút 19+745-27+668 km szelvényei között, illetve a 2506 jelű összekötő út 0+000-13+635 km közötti szakaszán közel 22 km hosszúságban.

tovább

Ütemterv szerint halad a Nagykőrösi út felújítása a HE-DO kivitelezésében

A Nagykőrösi út Budapest közlekedésének egyik ütőere: az agglomerációból ingázók mellett a XVIII. kerületi lakosok is napi szinten használják.

tovább

Új körforgalmakkal lép előre Gyöngyös térségének a közlekedése

A HE-DO és a Colas Út Építőipari Zrt. kivitelezésében épülő Gyöngyös nyugati elkerülő út építése fontos mérföldkőhöz ér az elkövetkező hetekben.

tovább

Kazincbarcika fontos útszakaszai kapnak új burkolatot a HE-DO kivitelezésében

Kazincbarcikán az Újkazinci terek esetében 13.440 m², a Tóth Árpád úton 3.530 m² terület kap új aszfaltburkolatot a HE-DO kivitelezésében.

tovább

A fővárosi XVIII. kerület egyik forgalmas szakasza újul meg a HE-DO kivitelezésében

A Nagykörösi út burkolata az idők során elhasználódott, és az utazáskényelmi elvárásoknak nem felelt meg, ezért a megrendelő Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata az Eke utca – Dózsa György utca közötti szakaszának felújítása mellett döntött.

tovább

Jól haladnak a 23-as főúthoz kapcsolódó komplex beruházás munkálatai

Egy időben számos munkafolyamat – hídépítés, csatorna- és útépítés, tereprendezés – zajlik a 23-as főúthoz kapcsolódó komplex beruházás részeként Bátonyterenye térségében.

tovább

Elindultak a munkálatok a fővárosi Csengery utcában a HE-DO kivitelezésében

A budapesti VI. kerülethez tartozó Csengery utcában végez közterület- és közlekedésfejlesztési munkálatok a HE-DO. A munkálatok a Csengery utca Podmaniczky és Szondi utcák közötti szakaszát érintik.

tovább

Jól halad a HE-DO Markaz külterületi útjának felújításával

A „Külterületi közút felújítása Markazon” elnevezésű projekt Markaz Község Önkormányzatának megrendelésében valósul meg.

tovább

Befejezte a munkálatokat a HE-DO Jánoshida külterületi útján

A közel 4 km-es külterületi szakaszon meglévő földút stabilizálása a „Külterületi helyi közutak fejlesztése” elnevezésű projekt keretében valósult meg a HE-DO kivitelezésében.

tovább

Útfelújítási munkálatok kezdődtek Őrbottyánban a HE-DO kivitelezésében

A Gyár utca – Szent István utca – Gárdonyi Géza utca bizonyos szakaszain az útfelújítási munkálatok tavaly október közepén kezdődtek Őrbottyán Város Önkormányzatának megrendelésében.

tovább

Újabb fejlesztéseket kap a főváros második legsűrűbben lakott kerülete

A HEDO kivitelezésében egyrészt új közterületi és közlekedési létesítmények jönnek létre, másrészt a meglévő objektumokat is felújítják.

tovább

Folytatódnak a munkálatok Gyöngyös nyugati elkerülő második ütemén

A munkaterület 2022. május 2-án történt átadás-átvételét követően megkezdte a Gyöngyös nyugati elkerülő út második ütemének kivitelezését a HE-DO és a Colas Út Építőipari Zrt. közös konzorciuma.

tovább

Bátonyterenye egyik központi utcája újult meg a HE-DO kivitelezésében

Bátonyterenye központjában található Jedlik Ányos utca felújításának kivitelezését a HE-DO önállóan nyerte meg. A munkálatokat 134 m hosszúságban és 600 m² felületen végezték a szakemberek.

tovább

A téli hidegben is folytatódik Bátonyterenye közlekedésének fejlesztése

Újabb, hídbontással járó szakaszába lépett a 23-as főút komplex beruházása január 8-án a Colas és a HE-DO munkájával.

tovább

Új út épült Nógrádban – felhajthatnak az autósok Bátonyterenye elkerülőjére

A 23-as főúthoz kapcsolódó komplex beruházásra a Colas és a HE-DO szerződött.

tovább

Fellélegezhet Sajószentpéter és Berente – átadták Északkelet-Magyarország új elkerülőjét

A beruházás jelentős részén a HE-DO és a Soltút konzorciuma, egy másik alprojekten pedig a STRABAG vállalta el a fővállalkozói szerepet.

tovább

Kuriózumnak számító talajtámfallal fejlesztik a 25-ös főút hegyvidéki szakaszát

Hidat és kapaszkodósávot is építenek, a projekt két vármegye területét is érinti.

tovább

Másodszor ért el eredményt a HE-DO az Építőipari Nívódíj pályázaton

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és az Építéstudományi Egyesület által alapított díjhoz az évtizedek alatt még hét szakmai szervezet csatlakozott, így a nívódíjakat és elismerő okleveleket közösen ítélték meg.

tovább

Bodrogkeresztúr-Sárospatak összekötő út egyik szakasza újul meg a HE-DO kivitelezésében

A Bodrogkeresztúr-Sárospatak összekötő út Sárazsadány és Bodrogolaszi közötti szakasza újul meg a HE-DO kivitelezésében.

tovább

A mádi Őszhegy-dűlőn végez munkálatokat a HE-DO

Mád Önkormányzat területén a szőlőterületekhez vezető Őszhegy-dűlő mezőgazdasági útja 950 méter hosszúságban újul meg a HE-DO kivitelezésében.

tovább

Jánoshida külterületi útján dolgozik a HE-DO

Közel 4 km-es külterületi szakasz kap új aszfaltburkolatot a meglévő földút stabilizálása után. A projekt a „Külterületi helyi közutak fejlesztése” elnevezésű projekt keretében valósul meg a HE-DO kivitelezésében. A munkaterület átadásra 2023. szeptember 18-án került sor, a kivitelezésre 5 hónap áll rendelkezésre. A HE-DO szakemberei a kiszolgáló úton kiemelik a földet, majd a geotextília fektetést […]

tovább

Rövidesen elkészülhet a HE-DO Sajószentpéter elkerülőjével

A Miskolctól kb. 15 km-re északra, Sajószentpéter, Berente és Múcsony térségében épülő utat a HE-DO és a Soltút Kft. kivitelezi.

tovább

Elkészült az Üllői út közel 3 km-es szakasza a HE-DO kivitelezésében

Átadták az Üllői út csaknem három kilométeres felújított szakaszát: nemcsak az aszfaltfelületet, a buszmegállókat, a gyalogátkelőhelyeket is rendbe hozták.

tovább

A mezőcsáti ipari park fejlesztésén dolgozik a HE-DO

A projekt keretében elkészül a belső úthálózat, a meglévő csapadékvíz-elvezető árok részleges fedése, a jelzőlámpák kihelyezése, a beléptető sorompók telepítése, kerítésépítés, a bejárati kapuk kialakítása, továbbá a térfigyelő rendszer és a szennyvízátemelő távfelügyeleti rendszerének kiépítése.

tovább

Budapest VI. kerületében dolgozik a HE-DO

A főváros VI. kerületében található Csengery utca, Aradi utca és Szondi utca közötti szakasz és a Szondi utca csomópontja is megújul a HE-DO kivitelezésében. A munkálatok szeptember végén indultak és jövő év márciusáig tartanak.

tovább

Végéhez közeledik az encsi piac felújítása a HE-DO kivitelezésében

Encs városi piac befejező ütemének munkálatait a HE-DO csoport végzi. A TOP 1.1.3-15 számú projektre a helyi önkormányzat írta ki a közbeszerzési eljárást, amelyet a HE-DO önállóan nyert meg.

tovább

Ünnepélyes záró sajtóesemény keretein belül adták át a 2109-es jelű Aszód-Verseg-Szarvasgede összekötő út megújult szakaszát

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként 4,1 kilométeren újult meg a 2109-es jelű út 13+005 és 17+131 kilométerszelvények közötti szakasza.

tovább

Nőtt a forgalombiztonság, ünnepélyes záró sajtóesemény keretében adták át a Szécsény-Pásztó összekötő út nagylóci szakaszát

A projekt a Gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitás ösztönzését szolgáló közlekedésfejlesztés című felhívás keretében valósult meg.

tovább

Újra Soroksáron dolgozik a HE-DO

Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, négy földutas lakóutca kap burkolt utat, járdát, burkolt árkot és növényeket, valamint új közvilágítást.

tovább

Befejeződött a Szécsény és Pásztó közötti útszakasz felújítása

A 2122-es számú Szécsény-Pásztó összekötő út 8+875-12+010 km szelvények közötti szakaszának felújítása Nagylóc településtől indul Felsőtold felé.

tovább

Látványos munkálatokkal folytatódott a Gyöngyös elkerülő útjához kapcsolódó kivitelezés

A HE-DO Csoport munkájával megvalósuló projekt során a Nagy-patak hídjának munkálatait a műtárgy állapotához igazodva újra kellett tervezni.

tovább

Befejeződött a balassagyarmati Ipari Park feltáró útjának felújítása

A HE-DO csoport szakemberei határidő előtt elkészültek a balassagyarmati Ipari Park feltáró útjának felújításával.

tovább

Novemberig elkészül a HE-DO az egyik jászfényszarui utca felújításával

Belterületi családi házas lakóövezetet kiszolgáló utat hoz rendbe a HE-DO csoport.

tovább

Jó ütemben halad a Borsod vármegyei 260-as elkerülő út kivitelezése

A projektben több mint 10 kilométernyi utat építenek új nyomvonalon a szakemberek.

tovább

Birtokba vehetik Miskolc új kerékpáros hídját a biciklisek

Az Y-híd nagyszabású beruházás részeként kialakított új bicikliút megkönnyíti a kerékpáros-közlekedést a borsodi vármegyeszékhelyen.

tovább

Célegyenesben az egri Iparos utca felújítása

A munkálatok többségét már elvégezte, így hamarosan befejezi az egri Iparos utca felújítását a HE-DO csoport.

tovább

Jó ütemben halad a Bátonyterenyét tehermentesítő útvonal építése

Tavaly szeptemberben tartották a 23-as számú főút Bátonyterenye−Kisterenye új nyomvonalú elkerülő út alapkőletételi eseményét.

tovább

Összekötő utat újított fel a HE-DO Nógrád vármegyében

Már az utolsó simításokat végzi a HE-DO csoport a 2109-es számú Aszód-Verseg-Szarvasgede összekötő út 13+005-17+131 kilométerszelvények közötti szakaszán.

tovább

A HE-DO szakemberei befejezték az Eger-Novaj összekötő út felújítását

A tervezettnél hamarabb sikerült befejeznie a HE-DO csoportnak a 2503 jelű Eger-Novaj összekötő út 5+274,05-7+485 kilométerszelvények közötti felújítását.

tovább

Idén decemberig befejezi az Üllői út felújítását a HE-DO

A főváros egyik forgalmas útjának 2800 méteres szakaszán dolgozik idén április óta a HE-DO csoport.

tovább

Földutat újított meg a HE-DO a Jászságban

Jászfelsőszentgyörgy egyik fontos kiszolgáló útján dolgozott a HE-DO csoport.

tovább

Befejeződött a Sárospatak‒Cigánd összekötő út felújítása

A 3814 jelű Sárospatak‒Cigánd összekötő út 10+150 és 12+930 kilométerszelvénye között végezte el a burkolatfelújítást a HE-DO csoport.

tovább

Újabb utat adott át a HE-DO csoport

A 24114-es jelű Mátravidéki Erőmű-tó bekötő útja a 0+000 és az 1+160 km szelvények között újult meg Lőrinciben.

tovább

Jó ütemben halad a HE-DO egri útfelújítása

Közel 350 méter hosszúságban és 6 méter szélességben újítja fel az Iparos utcát a HE-DO csoport.

tovább

Jó ütemben halad az Eger-Novaj összekötő út felújításával a HE-DO

Idén márciusban kezdte el a HE-DO csoport a 2503 jelű Eger-Novaj összekötő út 5+274,05-7+485 kilométer szelvények közötti felújítását.

tovább

Idő előtt fejezte be az útépítést a HE-DO Bátonyterenyén

A Nógrád vármegyei Bátonyterenye Kisterenye-Csente városrészében hosszabbította meg a HE-DO csoport a Csokonai utat.

tovább

Közel három kilométeren újítja meg az Üllői utat a HE-DO

A főváros egyik legforgalmasabb útjának 2800 méteres szakaszát újítja meg a HE-DO csoport.

tovább

Befejezte az új miskolci kerékpárút építését a HE-DO csoport

Az új kerékpárút építésére Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata írt ki közbeszerzést, amelyet a HE-DO csoport önállóan nyert el.

tovább

Több mint 3 kilométeres útszakaszt újít fel a HE-DO Szécsény és Pásztó között

A 2122-es számú Szécsény-Pásztó összekötő út 8+875-12+010 km szelvények közötti szakaszának felújítása Nagylóc településtől indul Felsőtold felé.

tovább

Nógrád vármegyei összekötő utat újít fel a HE-DO

A 2109-es számú Aszód-Verseg-Szarvasgede összekötő út 13+005-17+131 kilométerszelvények közötti szakaszának felújítását kezdte meg a HE-DO csoport.

tovább

Idén nyáron vehetik birtokba a két keréken közlekedők a X. kerület kerékpárút-hálózatának új szakaszait

A fejlesztés a környéken élők számára megkönnyítheti a mindennapi ügyintézést és munkába járást, így tovább nőhet az alternatív közlekedési formák térhódítása Budapesten, és élhetőbbé válhat a kerület.

tovább

Egerben újít fel utcát a HE-DO csoport

Közel 350 méter hosszon és 6 méter szélességben újítja fel az Iparos utcát a HE-DO csoport.

tovább

A HE-DO kivitelezésében megújul a Mátravidéki Erőmű tó bekötő útja

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által kiírt közbeszerzést a HE-DO csoport önállóan nyerte meg.

tovább

Átadták Pásztó első ipari parkját

Pásztó egyik legnagyobb, hiánypótló beruházásában nemcsak ipari területet létesült, hanem új utat is építettek a HE-DO szakemberei.

tovább

Bátonyterenyén épít utat a HE-DO

Közbeszerzési eljárás keretében, önállóan nyerte el a feladatot a HE-DO csoport.

tovább

A HE-DO alakítja ki Magyarország harmadik zenélő útját

Az akusztikus burkolat a 21-es főút Heves és Nógrád megyei szakaszainak továbbfejlesztése keretében valósul meg.

tovább

Nyár közepéig elkészül az Eger-Novaj összekötő út felújított szakasza

Július végére elkészül az Egert Novajjal összekötő út felújítása, amelyet a HE-DO csoport várhatóan március 20-án kezd el.

tovább

Megújul a Sárospatak-Cigánd összekötő út közel három kilométeres szakasza

Március közepén kezdi a HE-DO csoport a Sárospatak‒Cigánd összekötő út mintegy három kilométeres szakaszának felújítását, amelyet május végén be is fejeznek a szakemberek.

tovább

Jól halad az építkezés, júliusban átadják a miskolci kerékpárutat

Február második felében elkezdődik a humuszleszedés és az átereszek építése, nyáron pedig birtokba is vehetik a helyiek azt az 1374 méter hosszú kerékpárutat, amelyre a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által kiírt közbeszerzést a HE-DO csoport önállóan nyert meg.

tovább

Megújul a balassagyarmati Ipari Park feltáró útja

A HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft. az önkormányzat megbízásából felújítja a balassagyarmati Ipari Park feltáró útját, illetve mintegy 3,5 hektárnyi ingatlan hiányzó közművesítése is megtörténik.

tovább

Utcafelújítás a XVI. kerületben

A rákosszentmihályi Szent István utca és a mátyásföldi Nagyvázsony utca is friss aszfaltburkolatot kapott a HE-DO Kft. jóvoltából. A projekt részeként a járdákat is kijavították a szakemberek.

tovább

A HE-DO Kft. felújította a nagyrédei bekötőutat

A HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft. a mintegy 1500 méteres szakaszon újította fel a nagyrédei bekötőutat, amelyet határidő előtt, már 2022-ben átadtak a forgalomnak.

tovább

Befejeződött az Egercsehi-Mikófalva összekötő út felújítása

2022 decemberében átadta a közlekedőknek az új asztfaltburkolatot a 2510. jelű Egercsehi – Mikófalva összekötő úton a HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft.

tovább

Karácsonyi labirintust épített a HE-DO Kft. Gyöngyösön

A HE-DO Kft. idén az ajándékozás örömét helyezte el a képzeletbeli karácsonyfa alá, hiszen a partnereknek szánt tárgyi ajándékok helyett jótékony célokat támogatott.

tovább

Elkészült Miskolc egyik legösszetettebb infrastrukturális fejlesztése

Az Y-híd, az új körforgalom és a Vörösmarty utca négysávossá bővítésének 2022. december 12-ei átadásával – valamint a kapcsolódó beruházások jövő tavaszi befejezésével – megszűnnek a környéken csúcsidőben jelentkező torlódások és egyszerűbbé válik a Tiszai pályaudvar megközelítése.

tovább

December végéig elkészül a nagyrédei bekötőút felújítása

Még az idén befejezi a burkolatfelújítási munkákat a HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft. a nagyrédei bekötőúton.

tovább

Mezőkeresztes térségében újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

Két kilométeres szakaszon újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lévő Mezőkeresztes térségében.

tovább

Abaújkér és Gönc között újítja fel a burkolatot a HE-DO Kft.

Közbeszerzési eljárás keretében, közel 20 kilométeren keresztül újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Abaújkér és Gönc között.

tovább

Páterhomok és Dorkó térségében újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

Közel három kilométeren keresztül újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Páterhomok és Dorkó térségében.

tovább

Hamarosan átadásra kerül a miskolci Y-híd

Az ütemterveknek megfelelően haladnak a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. kivitelezésében zajló átfogó fejlesztés munkálatai Miskolcon.

tovább

Október végéig elkészül a külterületi mezőgazdasági út felújítása Püspökszilágyon

Már októberben befejezi a HE-DO Kft. a külterületi mezőgazdasági út felújítását Püspökszilágyon.

tovább

Befejezte a XVI. kerületi Thököly út felújítását a HE-DO Kft.

A XVI. kerületi Thököly út második, 500 méteres szakaszán is elkészült a zárt csapadékcsatorna, a teljesen új útpályaszerkezet és a járda.

tovább

Szerencs belterületén újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

A HE-DO Kft. aszfaltot újít fel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Szerencsen.

tovább

Elkezdődött a Bátonyterenye-Kisterenye új nyomvonalú elkerülő út megépítése

Az új elkerülő út és a település két része között megépülő összekötő út megvalósítására.

tovább

Újra együtt! Önfeledt közös pillanatok a Mátrában!

A nagy sikerű HE-DO Családi Nap folytatásaként került megrendezésre a KSE Sport Nap, aminek a Gyöngyös-Sástó Oxygen Adrenalin Kalandpark adott otthont.

tovább

Szerkezetkész Miskolc különleges Y-hídja, helyére került az új kerékpároshíd

A miskolci Y-híd befejezéséhez már csak az aszfalt kopóréteg terítése, a szalag- és gyalogos korlátok kihelyezése, valamint a forgalomtechnika felfestése hiányzik.

tovább

Tiszafüred utcáit újította fel a HE-DO Kft.

A helyi önkormányzat megbízásából újított fel tönkrement burkolatú, vagy szilárd burkolattal még nem rendelkező utcát Tiszafüreden a HE-DO Kft.

tovább

Új Zagyva-híddal épült meg Jászberény körgyűrűjének északi szakasza

A Jászberényt elkerülő útszakasz harmadik ütemének megépítésével az autósok már déli, északi és keleti irányból is, a település érintése nélkül érhetik el úticéljukat.

tovább

Abaújkér és Gönc között újítja fel a burkolatot a HE-DO Kft.

Közel 20 kilométeren keresztül újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. Borsod-Abaúj Zemplén megyében Abaújkér és Gönc között.

tovább

Elkezdődött a Gyöngyös nyugati elkerülő második ütemének kivitelezése

Minden készen áll a földmunkák idén szeptemberben történő elkezdéséhez a Gyöngyös nyugati elkerülő út második üteménél, ahol jelenleg a régészeti feltárások mellett a kivitelezés előkészületei zajlanak.

tovább

Még az idén elindulhat a forgalom a miskolci Y-hídon

Közeledik a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló miskolci fejlesztés vége.

tovább

Befejeződött a XIII. kerületi Katona József utca felújítása

Megújult a járda és a burkolat, valamint átépült a csapadékvíz-csatorna a XIII. kerületi Katona József utcában.

tovább

Öt ütemben épül át a Vécseyvölgy utca – Gárdonyi utca csomópontja Egerben

Napokon belül elkezdik a szakemberek a 2504-es jelű út keleti felének átépítését az egri Vécseyvölgy utca – Gárdonyi utca csomópontjánál.

tovább

Megújul az aszfaltburkolat Gyöngyöstarjánnál

A Heves megyei Gyöngyöstarjánnál újítják fel a burkolatot a szakemberek a 24138-as jelű bekötőúton.

tovább

Hejőbábán újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

Közel 800 méteren keresztül újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. Borsod-Abaúj Zemplén megyei Hejőbábán.

tovább

Befejezte a burkolatfelújítást Ecseg és Pásztó között a HE-DO Kft.

Immár teljesen új aszfalton haladhat a forgalom a HE-DO Kft. munkájának köszönhetően Ecseg és Pásztó között.

tovább

A vasútállomás környezetének felújítása mellett új burkolatot kapott a Vaspálya utca és a Rákóczi út egy része is Jászberényben

Befejeződött a jászberényi Rákóczi út egy részének és a Vaspálya utca aszfaltjának felújítása.

tovább

Végéhez közeledik az Y-híd kivitelezése Miskolcon

A tervek szerint idén nyár végére befejezi a miskolci Y-híd műtárgyépítési munkálatait a kivitelező HE-DO Kft.

tovább

A 37-es számú főúton újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

Több mint 5 kilométeren keresztül újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Szerencs és a mádi körforgalom között.

tovább

Sakk NB II: A HE-DO Kft. által támogatott Kékesi SE fölényesen győzött az NB II. Erkel-csoportjának 3. fordulójában

Gyöngyössolymoson, a listavezető és veretlenül (72 pont) bajnoki címet szerzett Kékesi SE a 2021/2022-es csapatbajnoki idényt magabiztosan megnyerte.

tovább

Felújítja a XVI. kerületi Thököly utat a HE-DO Kft.

Az útburkolat építése mellett járdákat újít fel és zárt csapadékcsatornát alakít ki a HE-DO Kft. a XVI. kerületi Thököly úton Budapesten.

tovább

Aszfaltfelújítás a XIII. kerületi Katona József utcában

Megújul a járda és a burkolat, valamint átépül a csapadékvíz-csatorna a Katona József utcában.

tovább

Mátrafüred és Mátraháza között újítja fel az utat a HE-DO Kft.

A 24-es számú másodrendű főúton közel 8 kilométeren keresztül végez burkolatfelújítási munkálatokat Mátrafüred és Mátraháza között a HE-DO Kft.

tovább