A HE-DO Kft is támogatta Fucsovics Márton felkészülését

Harminchat éve nem látott magyar teniszsiker Genfben! Történelmet írt a 26 éves nyíregyházi teniszező, hiszen 1982 óta először tudott újra magyar férfi teniszező ATP-tornát nyerni.

Az Association of Tennis Professionals (ATP) 1972-ben alakult a profi teniszezők érdekeinek képviseletére, 1990-ben ez a társaság vált az év férfi tenisztornáinak (ATP World Tour) szervezőjévé.

Élete első ATP-tornagyőzelmén diadalmaskodó Fucsovics Márton a genfi fináléban 6:2, 6:2-re győzte le a német Peter Gojowczykot.

HE-DO Kft évek óta támogatja a tehetségeket

A HE-DO Kft. is részese a történelmi sikernek, hiszen évek óta elkötelezett és rendszeres támogatója a tehetséggondozásnak – Fucsovics Márton sikeres felkészülését is támogatták.

„Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy ATP-tornagyőztes leszek” – nyilatkozta boldogan a döntő megnyerése után Fucsovics Márton az MTI-nek.

My first ATP Title ??? ATP250 Geneva❤️

A post shared by Fucsovics Marton (@fucsovicsmarci) on

A tehetséges és jó formában levő teniszező nem lazíthatott sokáig, hiszen az ATP-torna megnyerése után már utazott is tovább Párizsba, a Roland Garrosra.

A HE-DO Kft. szívből gratulál Fucsovics Mártonnak történelmi teniszsikeréhez, és hasonló világraszóló győzelmeket kíván neki további támogatása mellett a jövőben is!