A HE-DO Kft. bemutatkozása

A HE-DO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1991-ben belföldi magánszemélyek hozták létre, és azóta is ebben a formában működik. A Heves megyei gyökerű, de ma már budapesti székhelyű cég fő tevékenységi köre az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás, illetve bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint a hulladék-rekultivációs és építési anyagok újrahasznosításával kapcsolatos feladatok. A cég működési területe Budapest, Heves, Nógrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Cégünk négy aszfaltgyártó telephellyel rendelkezik, amelyekben saját igényeinken túl közületi és lakossági vásárlókat is kiszolgálunk.

Tevékenységünket 1998 óta minőségirányítási rendszerben végezzük, ami biztosítja megrendelőinknek termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét, nekünk pedig visszajelzést ad az általunk elvégzett munka megbízhatóságáról. Az általunk készített építmények kivitelezése közben a folyamatos ellenőrzést saját, kiválóan felszerelt minőségvizsgáló laboratóriumunk végzi. Társaságunk korszerű gépparkkal rendelkezik: szállító flottánkban a legmegbízhatóbb márka gépeivel dolgozunk. 2002-ben vállalkozásunk magasépítési fővállalkozással, 2012-től pedig környezetvédelmi üzletággal bővült.

Társaságunknak a minőségi szolgáltatás mellett fontos a megfelelő munka-és egészségvédelem, a hatékony energiafelhasználás, valamint a környezetvédelem és a környezettudatos munkavégzés, munkatársaink elégedettségét pedig legjobban a minimális fluktuáció jelzi.

Fontosabb pillanatok

1991

Megalapította a HE-DO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot a Dobróka család, vagyis Dobróka László, Dobróka Lászlóné és Dobróka Tamás. A Heves megyei gyökerű cég a mai napig a család tulajdonában áll.

Dobróka Tamás a cég első úthengerén

1992

1995

Megalakult az első telephely Abasáron.

Ebben az évben vásárolta meg a cég első nyugati gépét: a forgókotrón Dobróka Tamás integet.

1996

1999

Aszfaltkeverőt építettek az abasári telephelyre.

Ünnepélyesen átadták a saját útügyi minőségvizsgáló központi laboratóriumot Abasáron.

2002

2006

Üzembe helyezték a betonkeverőt az abasári telephelyen.

Új főépítésvezetőség nyitotta meg kapuit területén egy aszfaltkeverővel Veresegyházon.

2007

2012

Fejlődik a salgótarjáni telephely. Egy új, LIEBHERR betonkeverő berendezés telepítésével és üzembehelyezésével elkezdődött a betontermelés.

Cégünk tovább fejlődik. Elkezdődött a hejőpapi Főépítésvezetőséghez tartozó telephelyen az aszfalttermelés.

2013

2014

Megépült az aszfaltkeverő a salgótarjáni telephelyen, amely biztosította az aszfaltkeverékeket a 21-es út  ̶  HE-DO Kft. és Swietelsky Kft. alkotta konzorcium által végzett  ̶  négysávossá tételéhez Lőrinci és a megyehatár, valamint Jobbágyi és Szurdokpüspöki között.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöksége cégünk vezetőjét, Dobróka Tamást, a HE-DO Kft. tulajdonosát „AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA” díjban részesítette a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért.

2015

2017

Megépült a cégcsoport legújabb telephelye az anyavállalat beruházásával Encsen egy MARINI UMAP 2700-as aszfaltkeverő géppel.