A HE-DO Kft. bemutatkozása

A HE-DO Kft. 27 éves fennállása óta az építőipar minőségi szolgáltatója és a környezetvédelem elkötelezett híve.

A HE-DO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 1991-ben belföldi magánszemélyek hozták létre, és azóta is ebben a formában működik. A Heves megyei gyökerű, de ma már budapesti székhelyű cégünk fő tevékenységi körei az elmúlt 27 évben az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás és bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint a hulladék-rekultivációs és építési anyagok újrahasznosításával kapcsolatos feladatok voltak. A cég működési területe Budapest, Heves, Nógrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén megye, valamint Szlovákia dél-keleti része. Cégünk négy aszfaltgyártó telephellyel rendelkezik, amelyekben saját igényeinken túl közületi és lakossági vásárlókat is kiszolgálunk.

Tevékenységünket 1998 óta minőségirányítási rendszerben végezzük, ami biztosítja megrendelőinknek termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét, nekünk pedig visszajelzést ad az általunk elvégzett munka megbízhatóságáról. Az általunk készített építmények kivitelezése közben a folyamatos ellenőrzést saját, kiválóan felszerelt minőségvizsgáló laboratóriumunk végzi. Társaságunk korszerű gépparkkal rendelkezik; szállító flottánkban a legmegbízhatóbb márka gépeivel dolgozunk. 2002-ben vállalkozásunk magasépítési fővállalkozással, 2012-től pedig környezetvédelmi üzletággal bővült.

Társaságunknak a minőségi szolgáltatás mellett fontos a megfelelő munka-és egészségvédelem, a hatékony energiafelhasználás, valamint a környezetvédelem és a környezettudatos munkavégzés; munkatársaink elégedettségét pedig legjobban a minimális fluktuáció jelzi.

Munkáink és Fontosabb
Pillanatok

1991

Megalapította a HE-DO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot a Dobróka család, vagyis Dobróka László, Dobróka Lászlóné és Dobróka Tamás. A Heves megyei gyökerű cég a mai napig a család tulajdonában áll.

Dobróka Tamás a cég első úthengerén

1992

1995

Megalakult az első telephely Abasáron.

A cég útépítést végzett Detk önkormányzata megbízásából a településen.

1995

1996

A visontai Mátrai Erőmű belső útjának aszfaltozását végezte el a vállalat.

Ebben az évben vásárolta meg a cég első nyugati gépét: a forgókotrón Dobróka Tamás integet.

1996

1997

A cég részt vett az M3-as autópálya Gyöngyös-Füzesabony közötti szakaszának töltésépítésében.

Aszfaltkeverőt építettek az abasári telephelyre.

1999

2002

Ünnepélyesen átadták a saját útügyi minőségvizsgáló központi laboratóriumot Abasáron.

A cég elvégezte az Egerbakta-Pétervására összekötő útburkolat felújítását.

2005

2006

Üzembe helyezték a betonkeverőt az abasári telephelyen.

Új főépítésvezetőség nyitotta meg kapuit területén egy aszfaltkeverővel Veresegyházon.

2007

2008

A cég az M3-as autópálya Gyöngyös-Füzesabony közötti szakaszának burkolatjavítási munkáit végezte el.

Megtörtént az M3-as autópálya bal oldalának burkolatfelújítása. M3 99+000 szelvény.

2009

2010

Lezajlott Dunaharaszti főútjának rekonstrukciója, és megépült a Mátrai Erőmű Visonta déli elkerülő

„Zöld nyíl” Miskolci Villamos Projektben való részvétel – peron és útburkolat építési munkák.

2011

2012

Fejlődik a salgótarjáni telephely. Egy új, LIEBHERR betonkeverő berendezés telepítésével és üzembehelyezésével elkezdődött a betontermelés.

Részvétel a Mátrai Erőmű Zrt. zagytároló építési munkálataiban

2012

2013

Új útra léptünk: a HE-DO Kft. elkezdte szerepvállalását a 21-es számú főút négynyomúsítási munkálataiban. Konzorciumi partnerként vettünk részt a Nógrád I-es szakasz (Jobbágyi és Szurdokpüspöki), valamint alvállalkozóként a Heves II-es szakasz (Lőrinci-Zagyvaszántó-Apc) kivitelezésében.

Cégünk tovább fejlődik. Elkezdődött a hejőpapi Főépítésvezetőséghez tartozó telephelyen az aszfalttermelés.

2013

2014

Megépült az aszfaltkeverő a salgótarjáni telephelyen, amely biztosította az aszfaltkeverékeket a 21-es út  ̶  HE-DO Kft. és Swietelsky Kft. alkotta konzorcium által végzett  ̶  négysávossá tételéhez Lőrinci és a megyehatár, valamint Jobbágyi és Szurdokpüspöki között.

Július végén ünnepélyesen bejelentettük, hogy egy hónappal a megadott határidő előtt elkészültünk a 21-es számú főút Nógrád I-es és Heves II-es szakasza ránk eső részének kivitelezésével. Elindult a műszaki átadási, átvételi, és forgalomba helyezési procedúra, majd augusztus 27-én a két szakaszt műszakilag átadtuk a forgalomnak.

2015

2015

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöksége cégünk vezetőjét, Dobróka Tamást az ÉV VÁLLALKOZÓJA-díjban részesítette a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért.

A 21-es számú főút 6,55 kilométer hosszú Heves I-es szakasz kivitelezését Hatvan és Lőrinci között a Swietelsky és a HE-DO Kft. alkotta konzorcium nyerte el. A Pásztó és Mátraszőlős közötti 3,73 kilométer hosszú Nógrád III-as szakasz teljes felújítását önállóan nyerte el a HE-DO Kft.

2016

2016

A Tar és Mátraverebély között 4,7 kilométeren húzódó Nógrád IV-es, valamint a Bátonyterenye térségében futó 6,6 kilométer hosszú Nógrád V-ös szakasz négynyomúsítását a HE-DO Kft, Swietelsky Magyarország Kft, KM Építő Kft. alkotta konzorcium nyerte el a 21-es számú főúton.

A 2018 júliusi befejezési határidő előtt 8 hónappal, november végén megtörtént a műszaki átadása a teljesen felújított Nógrád III-as szakasznak. A karácsonyi ünnepi forgalom Pásztó és Mátraszőlős között már négysávon robogott végig.

2017

2017

Megépült a cégcsoport legújabb telephelye az anyavállalat beruházásával Encsen egy MARINI UMAP 2700-as aszfaltkeverő géppel.

Letették az Eger gyorsforgalmi elérhetőségét biztosító M25-ös út első és második kivitelezési ütemének alapkövét. Az M25-ös új nyomvonalon, 19 kilométeren köti össze Heves megye székhelyét az M3-as autópályával. A második fázis kivitelezői a Colas Út Zrt., a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft.

2017

2018

Márciusban megtörtént a Heves I-es szakasz műszaki átadás-átvétele a 21-es számú főúton.

Kiválasztották a kivitelezőket az M25-ös autóút 15 kilométer hosszú harmadik, 2×2 sávos déli ütemének megvalósítására. A 3. számú főút és a 2502 jelű úti átkötés közötti 7,5 kilométeres szakaszt a HE-DO Kft. és a Colas Út Zrt. közösen építik meg

2018