A Sirok és Egerbakta közötti útszakasz harmadik ütemén dolgozik a HE-DO Kft.

A Gyöngyöst Egerrel összekötő 24-es úton végez aszfaltozási munkálatokat a HE-DO Kft. A Sirok és Egerbakta közötti szakasz harmadik ütemének felújítása várhatóan augusztusban fejeződik be.

Három ütemben újul meg Heves megye egyik legfontosabb és legszebb útvonala, a Gyöngyöst Egerrel összekötő 24-es út Sirok és Egerbakta közötti szakasza a HE-DO Kft. munkájának köszönhetően.

Először Sirok központjától Eger felé kapott új burkolatot egy 4,93 kilométeres szakasz még 2019-ben, majd 2020 decemberére a HE-DO Kft. szakemberei a második ütemben felújították a következő, 3,27 kilométer hosszú szakaszt.

„Az első két ütemhez hasonlóan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki az utolsó 1,8 kilométeres szakasz felújítására a közbeszerzési eljárást, amit a HE-DO Kft. nyert meg konzorciumban együttműködve a KM Építő Kft.-vel. A munkaterület május elején történő átvétele után kollégáim a padkanyesést követően azonnal elkezdték az utolsó szakasz profilmarását. A tönkrement burkolat cseréje után a kiegyenlítő aszfaltburkolat a múlt héten készült el. A harmadik ütem felújításával a tervek szerint augusztusban végzünk” – számolt be a kivitelezési munkálatokról Pintér Gábor, a HE-DO Kft. projektvezetője.