Balázs Attila emlékére

Mélyen megrendülve gyászoljuk Balázs Attila kollégánkat, aki 2021. augusztus 21-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Halálával nagyszerű kolléga, kiváló szakember és igaz barát távozott közülünk. Munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, közel 10 éve erősítette a csapatunkat főépítésvezetőként.

Mindössze 56 évet engedett neki a sors, pedig mindig úgy tekintettünk rá, mint egy erős bástyára, aki kicsattan az egészségtől és imádja az életet. Halála elnémított minket, csak a kérdések maradnak, hogy miért kellett ilyen fiatalon eltávoznia közülünk.

Balázs Attila 2012. március 22-én csatlakozott a HE-DO Kft.-hez abasári főépítésvezetőként. Azóta is ezt a pozíciót töltötte be nálunk, számtalan projektet vezetett, melyek közül a legkisebbeket is szívügyének tekintette. Cégünknél Attila volt az egyik felelőse többek között az Észak-magyarországi útfelújítási programnak, rengeteg közút-, és sok település útjainak felújítását vezette. Utolsó nagy munkája a 21-es számú főút továbbfejlesztésének I. üteme volt, valamint a halála előtti hetekben kezdett dolgozni csapatával a 24-es számú főút felújításán Gyöngyös belterületén.

Mindenki kedvelte és számíthatott rá a munkában és a magánéletben is. Élvezte az életet, igazi hangulatfelelős volt, kifogyhatatlan sztorikkal és anekdotákkal. Mindig mosolygott, a gondjairól sosem beszélt. Attila volt az az ember, aki az erőt és a tántoríthatatlanságot jelképezte a HE-DO Kft.-nél. Remek humorérzék jellemezte, szeretett horgászni, imádta a televíziós fociközvetítéseket, de több alkalommal a helyszínen szurkolt kedvenceinek, a magyar válogatottnak és az Újpest csapatának. Sokat olvasott, sudokuzott, művelte a kertjét, gondozta háziállatait és főzte pálinkáját, amely elkészítésének minden mozzanatát élvezte.

Valamennyi dolgozónk nevében ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban.

A családon kívül gyászolja a HE-DO csoport összes munkavállalója és tulajdonosai, a KM Építő Kft. összes munkavállalója, a Colas Csoport és annak jogelődjei, régi kollégái, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél dolgozó sok kollégája, Romhány Község Önkormányzata és a település lakói.

Balázs Attilát a HE-DO Kft. saját halottjának tekinti.

Nyugodj békében, sosem felejtünk el!