Miért jó itt dolgozni?

Hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak a megbízhatóság és kiszámíthatóság mellett. Fontosnak tartjuk a hagyományos értékek megőrzését, mint például tiszteletet az egyénnek, elismerést a teljesítménynek.

Gondoskodó munkáltatóként, erős szociális hálót nyújtunk munkavállalóinknak, és fontosnak tartjuk a munka-magánélet egyensúly megteremtését, fenntartását, ezen felül versenyképes juttatási rendszert működtetünk (pl. cafetéria rendszer, juttatások).

Kiemelt szerepe van mindennapjainkban a társadalmi felelősségvállalásnak: szponzoráljuk a kultúrát és a sportot, egészséges életmódra és prevencióra ösztönözzük munkatársainkat, illetve karitatív tevékenységet is folytatunk.

Úgy véljük, a hagyományos értékeket valló fiatalok és szakemberek számára tudunk vonzó munkahelyként szolgálni, akik számára hozzánk hasonlóan fontos a bizalom, a biztonság, továbbá hosszabb távon képesek elköteleződni egy olyan munkáltató felé, aki megbecsüli, elismeri a közös eredmények érdekében végzett munkájukat. Kollégáink elégedettségét legjobban a minimális fluktuáció jelzi.

Társaságunknak a minőségi szolgáltatás mellett fontos a megfelelő munka-és egészségvédelem, a hatékony energiafelhasználás, valamint a környezetvédelem és a környezettudatos munkavégzés; munkatársaink elégedettségét pedig legjobban a minimális fluktuáció jelzi.

Mindenki hozzátesz a sikerhez és mindenki profitál az eredményből.  Munkatársaink büszkék arra, hogy a Társaságunknál dolgoznak, jó szívvel javasolnak minket állást kereső barátaiknak, ismerőseiknek. Ennél meggyőzőbb, jobb ajánlólevélre nincs is szükségünk.

Amennyiben érdeklődik cégünk álláslehetőségei iránt, kérjük, nézze meg nyitott pozícióinkat vagy küldje el önéletrajzát, és amennyiben szakmai tapasztalatának, érdeklődési körének megfelelő pozíció nyílik, fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.