Miért jó itt dolgozni?

Hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak a megbízhatóság és kiszámíthatóság mellett. Fontosnak tartjuk a hagyományos értékek megőrzését, mint például tisztelet az egyénnek, elismerés a teljesítménynek.

A HE-DO Kft gondoskodó munkáltató, erős szociális hálót nyújtunk munkavállalóinknak, fontosnak tartjuk a munka-magánélet egyensúly megteremtését, fenntartását, és versenyképes juttatási rendszert működtetünk (pl. kafetéria rendszer, juttatások).

Kiemelt szerepe van mindennapjainkban a társadalmi felelősségvállalásnak. Szponzoráljuk a kultúrát és a sportot, egészséges életmódra és prevencióra ösztönözzük munkatársainkat. Karitatív tevékenységet folytatunk.

Úgy véljük, a hagyományos értékeket valló fiatalok és szakemberek számára tudunk vonzó munkahely lenni, akik számára hozzánk hasonlóan fontos a bizalom, a biztonság, továbbá hosszabb távon képesek elköteleződni egy olyan Munkáltató felé, aki megbecsüli, elismeri a közös eredmények érdekében végzett munkájukat.

Társaságunknak a minőségi szolgáltatás mellett fontos a megfelelő munka-és egészségvédelem, a hatékony energiafelhasználás, valamint a környezetvédelem és a környezettudatos munkavégzés; munkatársaink elégedettségét pedig legjobban a minimális fluktuáció jelzi.

Mindenki hozzátesz a sikerhez és mindenki profitál az eredményből.  Munkatársaink büszkék arra, hogy a Társaságunknál dolgoznak, jó szívvel javasolnak minket állást kereső barátaiknak, ismerőseiknek. Ennél meggyőzőbb, jobb ajánlólevélre nincs is szükségünk.

Amennyiben érdeklődik cégünk álláslehetőségei iránt, kérjük nézze meg nyitott pozícióinkat vagy küldje el önéletrajzát és amennyiben szakmai tapasztalatának, érdeklődési körének megfelelő pozíció nyilik, fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.