Nagyfügednél dolgozik a HE-DO Kft.

A 3206-os jelű úton végez aszfaltozási munkálatokat a HE-DO Kft. A szakemberek már elkészítették az aszfalt kötő- és kopórétegét, valamint felfestették az útburkolati jeleket is. 

A Detk‒Nagyfüged összekötő út 3+184-es és 5+808-as kilométerszelvénye között újítja fel az utat a HE-DO Kft. A cég szakemberei a 3206-os jelű úton a munkaterületet még 2021. szeptember 27-én vették át.

A felújításra a kivitelezési pályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki. A burkolat tönkrement, a szinte teljesen deformálódott profil miatt vált szükségessé az útszakasz megerősítése. 

„Nagyfüged belterületén a kétoldali süllyesztett szegély megépítését és a REMIX útalap-megerősítést követően kollégáim elkészítették az aszfalt kötő- és kopórétegét, valamint befejezték a burkolatjelfestést is. Az időjárásra való tekintettel a munkaterületet 2021. november 30-án visszaadtuk téli üzemeltetésre a megrendelőnek. A befejező munkák az időjárás függvényében idén tavasszal folytatódnak” – tájékoztatott Pintér Gábor, a HE-DO Kft. projektvezetője.