Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A csapat hivatalos neve immár HE-DO B.Braun Gyöngyös.

A HE-DO Kft. három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a férfi NB I-ben szereplő gyöngyösi kézilabdacsapattal. A szerződés hivatalos aláírását az augusztus 31-én startoló férfi NB I 2018/19-es idényét megnyitó HE-DO B.Braun Gyöngyös-Sport36-Komló mérkőzés előtt tartották a gyöngyösi Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban.

A csapat hivatalos neve innentől kezdve három éven keresztül: HE-DO B.Braun Gyöngyös.

– A HE-DO Kft. már hosszú évek óta támogatja az NB I-ben szereplő gyöngyösi férfi kézilabdacsapatot. A klub Gyöngyös egyetlen első osztályú csapata, amit ezentúl közösségépítő céllal egy jelentősebb összeggel szeretnénk segíteni a jövőben. Nem véletlenül lett a csapat új szlogenje: „A sport, ami összeköt”– mondta Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezető igazgatója a névadó szponzori szerződés megkötésekor.

A térség egyik jelentősebb vállalkozásaként a HE-DO Kft. a közösségépítő folyamat élére szeretne állni. Ennek első lépése volt a megkötött névadó szponzori szerződés. A jövőben a HE-DO Kft. a társnévadó szponzorral és a csapattal számos értékes és érdekes programot tervez megvalósítani Heves megyében és szűkebb környezetében.

– A HE-DO Kft. eddig is a legelkötelezettebb támogatóink között szerepelt. Új szintre emelt együttműködésünk még nagyobb stabilitást ad klubunk működésének. Bátrabban és hosszabb távra tervezhetünk, amiből nem csak az NB I-es csapat, hanem utánpótlásunk és szurkolóink is profitálnak majd. Olyan támogatók állnak mögöttünk, amelyekkel azonos értékek mentén tudunk gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy az együttműködés új lendületet adhat a gyöngyösi sportéletnek, és hosszú távon meghatározhatja klubunk jövőjét – mondta Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.