Salgótarján és Nádújfalu között dolgozik a HE-DO Kft.

A Salgótarjánt Nádújfaluval összekötő 2303-as jelű utat újítja fel a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium. A szakemberek 2160 méter hosszan végeznek burkolatmarást és aszfaltkopóréteg-cserét.

A 2303-as jelű összekötő út 6+650 és 8+810 kilométerszelvényei között végez útfelújítást Salgótarján és Nádújfalu között a HE-DO Kft. A burkolatmarást és aszfaltkopóréteg építést magába foglaló munkálatokra a kivitelezési eljárást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki, melynek nyertese a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium lett.

Az útfelújításra többek között azért volt szükség, mert az említett szakaszon az elmúlt időszakban a burkolat rossz állapotba került.

„Kollégáim az aszfaltburkolat profilmarását követően elvégezték a padkanyesést és az ároktisztítást. A padka megerősítése a terv szerinti helyeken elkészült, a szelvényezés szerinti jobb oldali buszmegállót pedig átépítettük a végszelvényben. A műszaki átadás-átvételre április közepén lehet számítani” – tudatta Pintér Gábor, a HE-DO Kft. projektvezetője.