Újra együtt! Önfeledt közös pillanatok a Mátrában!

A nagy sikerű HE-DO Családi Nap folytatásaként került megrendezésre a KSE Sport Nap, aminek a Gyöngyös-Sástó Oxygen Adrenalin Kalandpark adott otthont. A rendezvényre közel 600-an látogattak el.

A hűvös idő sem szabott gátat az önfeledt szórakozásnak a festőien szép Mátrában 2022. szeptember 17-én. A HE-DO Kft. családi napjainak méltó folytatása volt idén a KSE Sport Nap, ahol a cég dolgozói – családtagjaikkal együtt – a Gyöngyös-Sástó Oxygen Adrenalin Kalandparkban lévő szórakoztató programokon vehettek részt. A remek hangulatú sportnap célja most sem volt más, mint a korábbi családi napoké: minden HE-DO-s dolgozó érezze jól magát, kötetlenül tudjon beszélgetni kollégájával, barátaival és családjával közösen próbálhassák ki a kalandpark megannyi különleges szolgáltatását. Az élményeket, a mozgás örömét és az együtt töltött minőségi időt középpontba állító napon ezért senki nem unatkozhatott.

Dobróka Tamás, HE-DO Kft. tulajdonosa és Rátonyi Kriszta, műsorvezető

Dobróka Tamás HE-DO Kft. tulajdonosa és Sipos Zsolt ügyvezető köszöntője után 10 órától egészen 16 óráig válogathattak az izgalmasabbnál izgalmasabb programok közül. A 16 hektáros park több mint 30 játék- és élményeleme minden korosztálynak tartogatott színes meglepetéseket. A résztvevők díjmentesen használhatták a kalandpark legnépszerűbb játékait, a kisvasutat, a libegőt, a bobot, miközben fotófal előtt örökíthették meg a feledhetetlen pillanatokat. Ezen felül az érdeklődők kipróbálhatták a már tavaly is favoritnak számító dodzsemet, a VR hullámvasúton és az autóverseny szimulátorral „száguldva” a virtuális világba is betekinthettek, míg a legkisebbeket arcfestő, lufifújó, és kézműves foglalkozások várták. Idén lehetőség volt egy kis agytornára is: a KSE Sakkszakosztály asztalainál igazi profikkal mérhették össze tudásukat a vállalkozó kedvűek.

Dobróka Tamás, HE-DO Kft. tulajdonosa és Rátonyi Kriszta, műsorvezető és Sipos Zsolt, ügyvezető

A szabad levegő és az aktív időtöltés meghozta az étvágyat, nem csoda, hogy az ebéd ezúttal is a kedvenc programok között szerepelt. A vendégeknek most sem kellett csalódniuk, hiszen a szervezők kiadós babgulyással készültek, terítékre került az elmaradhatatlan almás és meggyes pite, ami mellé üdítőt, ásványvizet és sört fogyaszthattak a jelenlévők. Az ebéd utáni tombolasorsoláson 10 darab egyedi HE-DO-s társasjáték talált gazdára.

Nyertes tombolaszelvény húzása