Ünnepeljük együtt az adventet a Kékesen!

Kézműves vásár, vicces karácsonyi kellékekkel való interaktív fotózás, koncertek, ünnepi áldás, örömtűz gyújtás és forralt bor: többek között ezekkel a színes programokkal várjuk Önt és kedves családját december 3-án vasárnap 10 órától a festői szépségű Kékes tetején levő Angyalok tisztásán ingyenes adventi rendezvényünkön.

Az Advent a Kékesen ünnepi programot immár nyolcadik alkalommal rendezik meg. A szervező Kékestető Nonprofit Kft. kicsikre és nagyokra is gondolt: a mesejáték a gyerekeknek, a fellépő sztárelőadók koncertje a felnőtteknek szerez majd kellemes perceket.

A helyszíni parkolót csak téli autógumival felszerelt járművel lehet használni. A Déli sípálya alsó pontjánál, Mátraházától 400-500 méterre található a Veronika-rét. Parkolni a Kékestető felé haladva a jobb oldalon lehet a kanyarok kivételével. Biztonságosan az első 300 gépjárművet tudjuk a Kékestetői úton és a kijelölt parkolóhelyeken parkoltatni.

A térképen látható szektorokból transzfer buszok fogják ingyenesen fel-, és leszállítani a résztvevőket.

A programok késő délután a gyöngyösi Belváros téren folytatódnak. Töltsenek el egy önfeledt napot december 3-án a Kékes tetején adventi forgatagunkban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk rendezvényünkre.

További információk: http://adventkekesen.hu